Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4 beslut efter Carolas avhopp! Här är gamla deltagaren som tar över hennes plats

28 apr, 2021, 09:52 
Ellen Myrgård Lindén
Carolas ersättare i Let's Dance avslöjas av TV4

Carola Häggkvist har hoppat av Let's Dance och tv-publiken är chockade. Nu kommer TV4 med besked om vem som tar över schlagerstjärnans plats.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 16?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 16?

TV4 rapporterar att det blir komikern och programledaren Keyyo, 24, som hoppar in i programmet istället – efter att Carola lämnat sin plats. Keyyo var den sista deltagaren att lämna tävlingen – men nu får hon alltså en ny chans.

Tobias Karlsson, som var Carolas danspartner, stöttar vännens beslut att lämna samtidigt som han är ledsen över hur allting blev.

”Jag är så klart ledsen och nedstämd då vi hade börjat känna finalvittring och för att dansen är mitt liv och mitt levebröd. Jag älskar ”Lets dance” och det bästa jag vet är att lyfta en annan människa och där är ju formatet ett unikt forum att få lov att göra det.” skriver Tobias Karlsson i ett inlägg på Instagram.

Keyyo kommer tillbaka till Let's Dance 2021 efter Carolas avhopp
Keyyos dansresa fortsätter i Let's Dance.

Keyyo får Carolas plats efter avhoppet i Let's Dance 2021

Carola har haft en otrolig kämparglöd under säsongen men bakom kulisserna har hälsan tagit stryk av det tuffa tempot.

Annons

– Jag ska jag till en doktor som är stresshanterare och jag förstår att jag kuvat många känslor i det undermedvetna i väldigt många år. Med allt man utsatt sig själv för och upplevt men inte hunnit bearbeta efteråt. Bara sprungit vidare på nästa boll. Trodde det skulle bli lättare med åren och erfarenheten. Men snarare tvärtom på många plan. Livet. Det är skört men också så vackert, starkt, ärligt och äkta i all vår sårbarhet och kärleksfullhet, skrev Carola på Instagram efter sitt avhopp.

Foto: TT

Annons