TV4 bryter med stjärnan – kanalen bekräftar beskedet mitt i säsongen

TV4 bryter med stjärnan – kanalen bekräftar beskedet mitt i säsongen

Foto: TV4

Den populära stjärnan försvinner.

Allt du vill veta om David Hellenius
0:38

Efter reklamen: Allt du vill veta om David Hellenius

(0:38)

Slå på ljud

Sedan 2010 kan David Hellenius titulera sig talkshow-programledare, efter att Hellenius hörna sjösattes och gjorde storartad succé. Programmet har varit sig hyfsat likt sedan dess start.

I programledarrollen har vi såklart David Hellenius, och i sitt husband har han fått sällskap av sångerskan Hanna Hedlund. Men uppmärksamma tittare har noterat att hon saknas.

David Hellenius beteende får gästen att brista ut i gråt – nu reagerar tittarna

Långa karriären innan avhoppet

Det var i säsong 11 som Hanna Hedlund hoppade på tåget i form av sångerska i husbandet. Dessförinnan var det sångerskan och musikalartisten Joanna Perera som från säsong 8 axlade rollen.

Innan Hanna Hedlund var med i "Hörnan" hade hon redan byggt upp ett imponerande CV. Redan 2007 satt hon i den eminenta Talangjuryn, med Tobbe Blom och Bert Karlsson vid sin sida. Året därpå var det programmet Singing Bee som stod på agendan, där hon var programledare.

Förutom programledarjobben har hon dessutom medverkat i musikaler, och har på senare tid haft fullt upp med Pernilla Wahlgrens olika scenshower.

Stor oro efter bilden på David Hellenius: "Visste inte”

Kanalen bekräftar

Men när årets säsong drog igång av Hellenius hörna var Hanna spårlöst försvunnen. Och för den som hoppats att frånvaron var tillfällig, kommer nu kanalen med ett trist besked.

Det är för sajten Nöjeslivet som TV4 bekräftar att Hanna Hedlund plockats bort från programmet, vilket betyder att TV4 och Hanna brutit sitt årslånga samarbete.

– Ja, planen var att Hanna Hedlund skulle vara med i ”Hörnan” under hösten, men hon turnerar med Hybris, så det krockade med alltför många inspelningar, skriver TV4:s pressavdelning i ett mejl till sajten.

Hybris är alltså Pernilla Wahlgrens föreställning som turnerat runt hela landet med utsålda shower. Där är hon en del av den fasta ensemblen, precis som hon var i showen Kort, glad och tacksam.

Foto: TT/TV4