Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4 erkänner pinsamma missen i Robinson – kanalens blunder kan avgöra allt: "Tyvärr stämmer det"

24 nov, 2023, 19:00 
Robinson

TV4 har gjort en stor miss i Robinson som kan avgöra hur programmet slutar.

Annons

Robinson fortsätter – och känslostormarna fortsätter avlösa varandra. Nu senast var det den kontroversiella deltagaren Tove Dalsryd som fick lämna ön.

Det blev en extra snöplig sorti, eftersom Tove hade en immunitet som inte använde under omröstningen.

– Mitt enda mål när jag gick in i Robinson var att vinna hela skiten. Bara känslan att åka ut i ett öråd när jag har en hemlig immunitet i fickan, jag kan inte fatta att det här händer mig. Jag hoppas att det här är en mardröm och att jag kommer att vakna upp vilken sekund som helst, säger Tove i programmet.

Petra Malms ilska mitt i jättebråket: ”Tyst!”Brand logo
Petra Malms ilska mitt i jättebråket: ”Tyst!”

TV4:s stora miss: "Det fuckade upp"

Men Toves utröstning kom med en kontrovers. TV4 hade nämligen gjort en stor miss inför proceduren, som fick flera deltagare än väntat att rösta på Tove trots att hon hade immunitet.

Annons

Deltagarna Wilmer och Karolina hade nämligen hittat en ogiltig immunitet på stranden. Det ledde till att flera andra på ön trodde att Tove ljög om sin immunitet.

Robinson
Stackars Tove!

– Det var ett misstag av produktionen, säger Tove i en intervju med TV4 Nyheterna.

– Wilmer sa att det var väldigt avgörande. Han sa att ”det fuckade upp för dig, vi trodde inte att den gällde”. Jag visade den till och med, varför trodde de inte på den? fortsätter hon.

TV4 tvingas erkänna att det gick fel i Robinson

Caroline Norrby, exekutiv producent för Robinson, bekräftar att den missen råkade ske från produktionens håll.

Annons

”Tyvärr stämmer det. Det var en immunitet som redan var använd på ett öråd, och som bara gällde fram till sammanslagningen. Immuniteterna ska alltid lämnas in av deltagarna efter öråd, men av någon anledning missades detta. Deltagaren ville behålla den som ett minne, men tappade den sen på stranden där Wilmer och Karro hittade den. Produktionen förklarade för Wilmer och Karolina på plats direkt, och de förstod”, skriver hon.

Annons