Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-expertens ord om hur Bianca behandlar sina hundar – väljer att uttala sig

05 jan, 2024, 20:00 
Vendela Lönnqvist
Experten uttalar sig.
Experten uttalar sig.

Hur mår egentligen Biancas hundar av att bli bortlämnade?

Annons

Att Bianca Ingrosso har många strängar på sin lyra har knappast gått obemärkt förbi.

Hon har nämligen en hel del att sköta – skönhetsimperiet Caia, en rad reklamsamarbeten, ett flertal företag och sin egna talkshow "Bianca".

Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”Brand logo
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”

Bianca Ingrossos hundar: "Bland det värsta jag varit med om"

Men influencern har också haft många hundar på sitt koppel... Så att säga.

I "Wahlgrens värld" har tittarna inte bara fått lära känna familjen Wahlgren/Ingrosso, utan även Biancas två hundar Dino och Sammy.

När hon var tillsammans med ex-pojkvännen Philippe Cohen sprang det runt tre hundar i hemmet, eftersom Philippe hade den väldigt mycket större hunden Ted.

Det blev för mycket för Bianca, något hon berättat om i en vlogg.

Annons

– Det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, sa entreprenören och berättade vidare att hon lämnat sina två vovvar till vännen Emelie.

– De mår bättre hos dig. Du älskar dem. Jag har tyvärr inte tiden. Just nu är det bättre för jag far och flänger, har hon sagt till Emelie.

Hundcoachens åsikter om Biancas hantering av hundarna

I en intervju med Hänt berättar hundcoachen Fredrik Steen om hans åsikter kring att Bianca väljer att lämna bort sina pälsklingar.

Enligt honom beror det på den individuella hunden.

– Vissa hundar klarar det bra, vissa hundar klarar det mindre bra. För vissa hundar kan det vara fantastiskt spännande och för vissa hundar besvärligt.

Hundcoachen: "Då är det ingen fara"

Fredrik är noggrann med att påpeka att han träffat Bianca personligen och har sett med egna ögon hur mycket hon älskar sina hundar.

– Om man kan säga såhär, att om jag som hundägare ser till att mina hundar kanske har det till och med ännu bättre hos mina hundvakter, då är det ingen fara. Men det är väldigt individuellt, vissa hundar klarar det bra, andra hundar klarar det sämre, säger han till Hänt.

Annons