Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4 fick avbryta inspelningen med Ernst – fick kollega att bryta ihop: ”Jag ser ju...”

28 nov, 2023, 16:00 

Ernst Kirchsteigers egna ord om inspelningen.

Annons

För lite över ett år sedan kom Ernst Kirchsteiger med det tråkiga beskedet att han bestämt sig för att ta en paus från sina tv-uppdrag – ett besked som många tv-tittare tog emot med stor sorg.

Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!Brand logo
Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!

Samtidigt behövde han ladda batterierna, njuta lite av livet utanför tv-rutan och få tillbaka den glädjefyllda lust som blivit så synonymt med Ernst Kirchsteigers persona i TV4.

Pausen har gjort honom gott och nu är han äntligen tillbaka i rutan. Som så många gånger förr blir det en jul med Ernst, där han bjuder på tips och tricks till alla svenskar mitt i julstöket.

Annons
Ernst Kirchsteiger
Ernst Kirchsteiger är tillbaka i rutan.

Ernsts nya beslut i rutan

Ernst har trots sin frånvaro hängt med i nyhetssvängarna. Han är medveten om att tiderna är knapra för många, att mångas ekonomiska förutsättningar försämrats och är därför mån om att fokusera på återbruk när han nu gör efterlängtad comeback.

– Allt behöver inte vara jättedyrt och komplicerat utan det går att göra mycket vackert och spännande ändå. Jag tycker man kan få till en väldigt fin jul genom att göra det med någon slags enkelhet faktiskt, säger Ernst till Aftonbladet.

Annons
Ernst Kirchsteiger
Ernst Kirchsteiger är tillbaka med ny energi.

Fick avbryta inspelningen

Inspelningarna verkar ha varit en fröjd för Ernst Kirchsteiger. Det har varit ett roligt äventyr, han har varit på hugget och hans glädje har också smittat av sig på resten av tv-teamet.

Han avslöjar att det under inspelningarna kunde bli så mycket garv, så mycket glädje, att produktionen inte kunde hantera alla positiva känslor och var tvungna att avbryta inspelningen.

– Det har varit många skratt. Jag ser ju min producent ibland som skrattar så mycket så vi får bryta, säger Ernst Kirchsteiger.

Ernst Kirchsteiger
Ernst Kirchsteiger älskar julen.

Foto: TT/

Annons