Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-Martins första ord om båtolyckan: "Odödlig"

04 jul, 2022, 14:00 
AvMinna Sarpaneva
Jenny Strömstedt och Martin Järborg

Nu berättar Nyhetsmorgon-profilen om vad som egentligen hände med båten.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Martin Järborg, 42, syns vanligtvis i Nyhetsmorgon tillsammans med Soraya Lavasani, 40. Men likt många andra svenskar så har han semester just nu.

Martin delar då och då med sig av bilder från båtturer på Instagram och nu i semestertider har han passat på att ägna sig åt sitt intresse.

Nyligen var han dock med om en händelse med båten som hade kunnat gå riktigt illa, nu berättar han om vad som egentligen hände.

Martin Järgborg chockar Soraya Lavasani i livesändning

Eftersom Nyhetsmorgon sänds live så får tittarna hänga med även när saker inte alltid går som planerat. För det mesta flyter allt på i programmet, men ibland kan det vara svårt att dölja en spontan reaktion.

Så var fallet för Soraya Lavasani när Martin avslöjade sin "guilty pleasure"-låt i ett avsnitt tidigare i år när programledarna för grammisgalan gästade Nyhetsmorgon.

Annons

Låten i fråga var "Do you know?" med Enrique Iglesias, en riktig 2000-talsklassiker men enligt Soraya ett oväntat val av Martin.

– Det här var väldigt otippat, härligt. Nu älskar jag dig lite mer, säger Soraya.

Martin Järborgs ord om båten

Martin ser onekligen ut att njuta av de varma sommardagarna under sin ledighet. Nyligen delade han med sig av en bild där han hoppar från en klippa vid havet.

Han har även delat med sig av en Instagramstory, eller händelse, på en liten röd båt som han kallar för Hallonbåten. På bilden ligger den lilla ekan på en klippa och Martin beskriver vad som tycks vara en olycka.

Trotjänaren Homsan aka Hallonbåten, 35 år på nacken, obefintligt underhåll, man lägger till genom att köra rätt in i en klippa. Odödlig”, skriver Martin till bilden.

Hänt har hört av sig till programledaren för att reda ut om han har varit med om en olycka med båten.

Haha nej nej, menade bara att man inte behöver vara rädd om båten”, svarar han Hänt.

Där har vi det! Både Martin och Hallonbåten är oskadade och oroliga fans kan andas ut.

Foto: Instagram/mjarborg

Annons