TV4-paret skiljer sig – hittade kärleken i programmet

28 feb, 2023, 21:00 

TV4-profilen Mikael Hollsten bekräftar.

Annons

Mikael Hollsten blev känd som gladiatorn Prime i Gladiatorerna. Det var också i det programmet som han fann kärleken i utmanaren Emelie Hollsten för tolv år sedan.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Paret har även gift sig och fått sonen Winter, 5, ihop.

Men nu meddelar paret att de går skilda vägar.

”Det finns inte en cell av ånger i min kropp över det som varit och jag tror både jag och Emelie fattar ett helt korrekt beslut där vi får växa och utmana världen på egna fötter med 100% ansvar gentemot oss själva”, skriver Mikael Hollsten på Instagram.

Emelie Hollsten om beslutet

Även Emelie är glad över tiden de fått tillsammans.'

”Jag känner mig förväntansfull och spänd på framtiden. Ser fram emot att återupptäcka mig själv och växa in i rollen som ensamstående mamma”, skriver hon.

Annons

Tvingades bort från TV4

Förutom Gladiatorerna har Mikael Hollsten även varit personlig tränare i Biggest Loser, men efter åtta säsonger fick han reda på att det inte blir någon fortsättning i TV4.

– Till sanningen så hör det att Biggest loser vill göra på ett sätt där de känner att de inte vill jobba vidare med mig, jag är supernöjd över det jobbet jag har gjort. Så om det sättet som jag skulle få fortsätta göra Biggest loser är att ändra hur jag är som tränare, då hade jag inte varit intresserad av det ändå, sa han till Hänt.

– Jag är ju den jag är, och nu har ju de onekligen känt att "den Mikael är, vill inte vi fortsätta jobba med i programmet".

Foto: TV4/Instagram

Annons