Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV4-profilen Anna Bennich lämnade maken – visar nu upp nya kändiskärleken: "Vi är glada"

07 nov, 2023, 10:30 
Anna Bennich

TV4-profilen har hittat kärleken igen efter sin tunga skilsmässa!

Annons

Anna Bennich är känd som relationsexperten i Nyhetsmorgon. Men på sista tiden har hon fått lika mycket uppmärksamhet för sina egna relationsbestyr.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Anna Bennich har hittat kärleken i Mian Lodalen

Anna meddelade nämligen nyligen att hon och maken Andreas Dahlin skulle gå skilda vägar efter att ha varit gifta sedan 2018.

"Efter gränslösa kommentarer i mitt officiella Instagramkonto under gårdagen drogs olyckliga spekulationer igång även på andra ställen, kring huruvida min man är otrogen under en nu pågående ‘hemlig kärleksresa’. Jag känner mig därför tvingad att gå ut med följande information. Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad – och han är förstås fullt fri att resa på semester med vem han vill. Det pågår alltså ingen otrohet. Däremot är ju en separation som de flesta vet nästan alltid en ganska tung och sorglig process. Den önskar vi få ta hand om ifred, inte i sociala medier, fortsättningsvis. Vi hoppas att det kan respekteras", skrev Anna i ett inlägg på Instagram.

Nu har Anna hittat kärleken igen! I en annan kändis dessutom.

Anna Bennich och Mian Lodalen är ett par!

Anna dök nämligen upp arm i arm med författaren Mian Lodalen till Jonas Gardells föreställning ”Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen” på Intiman. De tu bekräftade för Aftonbladet att de är ett par.

Annons

– Vi är glada, säger Anna till tidningen.

Mian Lodalen: "Klassade som mentalsjuka"

Mian är frilansjournalist och författare. Hon har ingått i svensk offentlighet sedan 1980-talet och brukar betraktas som något av en lesbisk ikon.

– Jag var 16 år när jag träffade min första tjej, har Mian berättat i en intervju med Dagens Nyheter.

– Då var vi homosexuella fortfarande klassade som mentalsjuka. Här finns väl plats för ett självironiskt skämt om det, jag får försöka kväsa min inre lilla komiker.

– Men fatta att växa upp med det. Vi fick inte ens ligga med varandra, det var 18-årsgräns för homosexuella relationer. Jag kunde inte säga det till någon, det gick inte att komma ut i skolan.

Annons