Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen bekräftar – lämnar besked om framtiden i kanalen

17 maj, 2024, 17:30 
Hundcoachen Fredrik Steen om framtiden på TV4.
Annons

Programledarna i Nyhetsmorgon är älskade av många. Varje vecka står de i rutan, förmedlar nyheter och ser till att underhålla det svenska nyhetsfolket med varierande ämnen.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Men det är inte bara programledarna som kommit att bli omtyckta. Återkommande gäster som tv-kocken Erik Videgård och hundcoachen Fredrik Steen har också lyckats med konststycket att bli sanna tittarfavoriter.

Fredrik Steen brinner för hundar och i direktsändning brukar han komma med tips och tricks till hundägare, om hur de ska uppfostra sina hundar och vad de ska tänka på kring det fyrbenta pälsdjuret.

Annons
Fredrik Steen
Hundcoachen Fredrik Steen älskar hundar och delar gärna med sig av sin kunskap.BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Fredrik Steen i Nyhetsmorgon

För Fredrik kan allt om hundar. Redan som ung tränade och tävlade han med hundar. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och han har utbildat både hundförare och vanliga hundägare.

Eftersom hundar är ett djur som engagerar, är det kanske inte så konstigt att Fredrik blivit något av en tittarfavorit – och varje vecka är det många som bänkar sig just för att ta del av hans analyser.

Hundcoachen om framtiden i TV4

Därför är det så klart många som hoppas på att han ska fortsätta sitta i Nyhetsmorgon-soffan, dela med sig av sina kunskaper om hundar och få hundägarna att bli bättre på sitt jobb.

Annons

Lyckligtvis verkar han inte ha några planer på att sluta med sitt jobb. I en intervju med After Work-TV berättar han om framtiden på TV4 och att han nog blir kvar ett bra tag framöver.

– Jag har inga andra planer i alla fall. Det är hund, hund, hund för hundra procent för mig. Så alla plattformar där jag får vara med och utbilda hundägare passar jag på, så att säga.

Fredrik Steen
Fredrik Steen har inga planer på att lämna TV4 och Nyhetsmorgon.BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Foto: TT/TV4

Annons