Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen Filip Stillers privatliv utanför rutan – berättar om kärleken

27 jul, 2023, 12:30 

Nu berättar Filip Stiller hur det ligger till!

Annons

Filip Stiller är ett bekant namn för många, men nu når han nya publiker. Han syns vanligtvis i Efter fem som sidekick, men under sommaren gör han inhopp som vikarie i Nyhetsmorgon!

Det är tydligt att många är nyfikna på stjärnskottet – och hans privatliv. Så hur ligger det till egentligen?

Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Filip Stiller berättar om kärleken

Det är i en intervju med QX som Filip Stiller berättar om hur det går med kärleken. För tidningen berättar Filip att hans föräldrar fick veta att han var homosexuell vid 19-års ålder, och att det till en början kom som en chock.

– Mamma tyckte att jag ändå skulle försöka bli kär i en tjej, säger han till tidningen.

Men tiden gick, och föräldrarna bad om ursäkt och välkomnade hans partner med öppen famn.

Annons

Idag har han däremot ingen kärlek vid sin sida, utan är singel och trivs det med – han har ingen brådska att hitta en ny man att dela sitt liv med.

– Jag vet inte om jag är för kräsen eller vad det är, men jag har bara haft ett långt förhållande i livet, och sen ett par relationer som varade i några månader. Ofta har kärleken övergått i vänskap faktiskt.

Filip Stillers okända karriär

Nu tar Filip alltså ett kliv framåt i rutan, och dyker upp i Nyhetsmorgon som programledare. En insats som hittills gått hem i stugorna – efter premiären fylldes hans kommentarsfält med hyllningar! Vanligtvis sitter Filip i Efter fem där han nu är med i den fasta uppställningen, och läser nyheterna.

Men förutom att synas i tv har faktiskt Filip också ett privatliv som få känner till. Han har tidigare varit konståkningsproffs som vunnit SM hela tre gånger! Dessutom har Filip varit expertkommentator, och skriver i sin biografi på Instagram att han är domare.

Foto: Instagram

Annons