Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen i allvarlig olycka – förd till sjukhus bara dagar före tv-premiären

22 sep, 2022, 19:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

TV-aktuella Yvonne Ryding har råkat ut för en otäck olycka.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Sveriges mästerkock i TV4 har sedan starten 2011 kommit att bli ett av svenskarnas favoritprogram. Ja, succén har blivit så pass stor att det dessutom kommit flera varianter av programmet.

Sveriges yngsta mästerkock tar vanligtvis vid när säsongen för originalprogrammet tar slut. Och i fjol lanserades ytterligare en variant – Sveriges mästerkock VIP, där svenska kändisar får göra upp i matlagningskampen.

Nu närmar sig premiären för VIP-säsongen med stormsteg. En av dem som medverkar i år är Yvonne Ryding, före detta Miss Universum, men som nu ger ett olyckligt besked.

TV-profilen i otäck olycka: "Stod åt helt fel håll"

Det var när hon i söndags skulle njuta av lite egentid med korsord i sin hängmatta ute på landet i Hälleforsnäs, som olyckan var framme.

Annons

På väg ut från uterummet föll hon handlöst. När hon sedan försökte ställa sig upp insåg hon vad som hade hänt.

– Handleden gick ju av. Jag kände inte att den hade gått av, utan det var när jag skulle kravla mig upp som jag såg att herregud, hela jävla handen stod åt ett annat håll, berättar Yvonne för Aftonbladet och fortsätter:

– Den såg inte klok ut. Den stod åt helt fel håll. Jag såg ju att den hade gått av och hoppat ur.

Fördes akut till sjukhus

Döttrarna som lyckligtvis var på plats ringde ambulans och väl på sjukhuset försökte sjukvårdspersonalen dra handleden till rätta. Men skadan krävde operation.

På torsdagen fick hon två långa spikar insatta som nu ska hålla handleden på plats i fem till sex veckor medan hon också har gips.

På Instagram beskriver hon händelsen:

"Ja va skall man säga,,,,,,,, Söndagen började med en saltomotal på tomten, och bryter handleden. Sååååå klantigt. Men inom en vecka (utan special försäkring) har jag fått hjälp och är idag opererad av bästa gänget"

Annons

Tur i oturen att det inte var före Sveriges mästerkock VIP, troligtvis hade det blivit svårt att laga mat med en hand! Men förhoppnings går läkningsprocessen som den ska, så attYvonne kan fortsätta med det hon älskar framöver.

Foto: TT, Instagram

Annons