Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen lämnar programmet med omedelbar verkan: ”Verkligen otippat”

21 maj, 2024, 16:00 
Linda Lindorff nås av tråkigt besked i Bonde söker fru.
Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Linda Lindorff är mer eller mindre Bonde söker fru. I 18 år har hon följ singelbönders jakt på kärleken och om det är någon som vet hur känslosamt det kan bli på bondgårdarna så är det hon.

Här är det mycket glädje, kramar och pussar, men det är också en hel del tårar, hjärtekross och sorg. Mitt bland allt står Linda och försöker vara ett stöd, peppa bönderna och se till så att de hittar i slutändan hittar den lyckliga kärleken.

Linda Lindorff
Linda Lindorff har med åren mer eller mindre blivit synonym med programmet Bonde söker fru i TV4.Magnus Ragnvid/TT

Reagerar på bondens beteende

Just nu rullar ”Bonde söker fru – jorden runt”. I programmet får vi följa bönder från tre olika länder, där travtränaren Anders Lindqvist medverkar och visar upp sin franska gård.

Annons

Han visar även upp sitt mobilbeteende, något som hans beundrare inte tycker är speciellt charmigt. Samtliga kvinnor han dejtar tycker att han tillbringar alldeles för mycket tid vid mobilskärmen och han har flera gånger blivit tillsagd.

Helena lämnar programmet

I senaste avsnittet ska Anders välja vilka två tjejer som ska stanna kvar på gården. Tur i oturen behöver han inte fatta något beslut, då Helena redan bestämt sig för att hon inte ser någon framtid med Anders.

Annons

– Nej, jag tror inte det. Anders, du är en jättefin man. Jag kände när vi var på Sundbyholm och när vi mötte blickarna, så kände jag att jag fick en sån box i magen och ”Det här, det är något på riktigt”. Men jag har haft svårt att känna det här, säger Helena.

Anders blir aningen chockad av Helenas ord. Han var övertygad om att alla tre beundrare var störtkära i honom och får något av en realitycheck.

– Det här var verkligen otippat, jag hade ju trott att alla tre skulle ha känslor för mig. Det är ju min manliga fåfänga, men däremot tror jag att det kommer bli lättare nu, det funkar inte att dejta tre tjejer i rummet.

Helena
Helena bestämmer sig för att lämna programmet.TV4
Annons
Anders Lindkvist
Anders Lindkvist blir förvånad över Helenas beslut.TV4

Foto: TT/TV4

Annons