Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen Marcus Noterius verkliga relation till kollegorna – umgås inte: "Svårt"

10 jul, 2022, 13:44 

Nu berättar han hur det egentligen står till.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon-programledarna i all ära, men det finns ju faktiskt fler personer som bidrar till att programmet får det där lilla extra. Allt ifrån de olika panelerna, kockarna, och såklart – flygande reportrarna!

Marcus Noterius har blivit en riktig tittarfavorit tack vare hans oblyga spexande och nyfikenhet. Men hur ser relationen till kollegorna uppe på TV4-huset egentligen ut? Det avslöjar han nu.

Privata relationen

Det verkar onekligen som att profilerna på TV4 trivs i varandras sällskap, och det är ju goda nyheter. Se bara på de nytillkomna programledarna Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter, som kommer styra programmet tillsammans från och med i höst!

– Det känns verkligen jättebra. Vi har jobbat ihop både på Nyheterna och Nyhetsmorgon. Vi har väldigt lätt för att jobba ihop och jag gillar Rania även privat, säger Thomas till sajten Hänt.

– Vi umgås lite grann privat. Det gör vi. Rania brukar vara i Halmstad på sommaren och min fru kommer från Halmstad så vi har träffats där i bland på stranden och så där.

Annons

Dessutom berättar Thomas att han bor granne med en annan Nyhetsmorgon-stjärna, Sofia Geite, och att deras barn går på samma skola!

Umgås inte

För Marcus Noterius kanske det är aningen svårare att ta en spontanmiddag med kollegorna, eller en AW efter jobbet. Han håller ju ofta till ute på fältet, inte sällan i de norra delarna av vårt avlånga land.

För Hänt berättar han att det inte är så enkelt, och att han inte umgås privat med någon av kollegorna.

– Nej, det gör jag väl inte. Jag tycker att vi har en väldigt familjär stämning på TV4, alla hjälper varandra och vi är som en enda stor familj. Det blir att man träffas nere på möten nere på fyran, ibland har vi TV4-fester och då träffas man och skrattar och har kul ihop. Så jag tycker det funkar bra med alla men det är ingen jag umgås med privat. Det är väl kanske svårt också eftersom jag bor i Östersund och de i Stockholm, säger han.

När de väl träffas verkar det alltså vara alltjämt god stämning, och det är ju glädjande att höra!

Foto: TV4

Annons