Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnans jobbiga hemlighet ute: "Har hänt"

27 dec, 2022, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-8910732?imageId=8910732&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ibraheem Alsalman
Trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson berättar nu ärligt.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Otrohetsskandalen del 1: KärlekslyckanBrand logo
Otrohetsskandalen del 1: Kärlekslyckan

Karl Fredrik Gustavsson, 35, har snabbt men säkert blivit en folkkär tv-profil. Detta genom sitt otroligt populära program "Karl Fredrik på Österlen". Han har underhållit tv-tittarna under en tuff pandemitid. Han har med sitt trygga livsstilsprogram gett oss värdefulla tips med sina goda trägårdsmästeri- och floristkunskaper.

Det hårda jobbet har verkligen lönat sig. Svensk Damtidning kunde tidigare rapportera att vinsten av marknadsföring och publicitet genom TV-programmet har varit stor för Karl Fredriks egna företag Eklaholm AB.

När Expressen frågar Karl Fredrik om ökningen från cirka 10 till hela 23 miljoner i omsättning så ger han ett utförligt och ödmjukt svar.

TV4-stjärnans jobbiga hemlighet ute: "Det har hänt"

– Folk vill besöka oss, och det innebär mer försäljning. Sen har vi utvecklat vårt företag, återinvesterat, byggt ut och knutit bra kollegor till oss, berättar han för tidningen.

Annons

Men allt är inte spikrakt uppåt.

Karl Fredrik har varit en väl förborgad hemlighet som gör gällande att han under många år lidit av olika sorters allergi, både doft och pollenallergi.

– Jag tar mediciner, säger han till Expressen och berättar att det gått så långt att han drabbats av andnöd.

Vid lindrigare anfall täpper näsan igen och ögonen rinner – kända symptom för personer som utvecklat allergi mot olika saker.

Trädgårdsprofilen berättar vidare för tidningen att han märkte redan under skoltiden att han bar på allergibesvär. En händelse från en skolavslutning på lågstadiet sitter kvar i minnet.

– Min uppgift var att läsa en dikt i klassrummet. Men ögonen svullnade upp så mycket av några prästkragar fröken satt på katedern att jag knappt jag kunde fullfölja mitt uppdrag, säger han och fortsätter:

– Jag stack in huvudet i ett rum med blå hyacinter. Då drabbades jag av riktig andnöd. Både ögonen och näsan korkade igen, säger han till Expressen.

Annons