Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilen träder fram – berättar om sveket: "Känner mig lurad"

19 jan, 2023, 12:00 
Anna Brolin
TV4-profilen känner sig sviken. Nu talar hon ut om sina riktiga känslor efter löftesbrottet.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Farmen är programmet där deltagarna slits bort från det moderna livet och i stället får leva som bönder gjorde förr på en gård.

I potten finns en halv miljon kronor som alla vill lägga vantarna på, men bara en person kan vinna prispengarna.

Sedan 2020 leder Anna Brolin det populära programmet. Nu har en spänd situation uppdagats – TV4-profilen känner sig sviken.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

TV4-profilens drama – Anna Brolin kan inte värja sig

Huvudpersonerna i dramat är Julia Joelsson, Viktor Bergström och Eddie Gecer som alla tävlar i den nya säsongen av Farmen.

I programmet kysser Viktor och Julia varandra redan första dagen, sedan sover de ihop. Men från Viktors sida är det bara ett spel.

Han försäkrar Julia om att han bryr sig om henne - vilket han snackat ihop sig med Eddie om - men när han sedan pratar i en synk låter det så här:

Annons

– Det är bara snack från mig, för mig är det här ett spel. Nu är jag här och behöver en amulett snabbt och kan jag utnyttja den situationen, då gör jag det.

Programmet spelades in förra sommaren och när Julia får se dubbelspelet med egna ögon på tv blir hon ledsen:

– Jag känner mig lurad. Det känns också hos mig hur man skrattar, och hur allt har varit så genomtänkt. Som Viktor säger: Eddie sköter snacket och han sköter låtsaskänslorna. Det är klart att det gör ont, jag är bara människa, säger hon till Aftonbladet.

Även Viktor har kommenterat situationen till tidningen. Han säger att han är ledsen om han sårade Julia, men att han var i en bubbla och gav "hundraprocent" för att ta sig vidare i spelet.

Anna Brolins skilsmässa från Jesper Rodhborn

Snacka om drama. Och allt utspelar sig framför programledaren Anna Brolin.

Anna Brolin i TV4-programmet Farmen
Anna Brolin i Farmen, där dramat utspelat sig.

Hon har själv nyligen tagit ett stort beslut på kärleksfronten. I fjol stod det klart att hon och Jesper går skilda vägar efter nio år som gifta.

Ett uppbrott är förstås aldrig kul men Anna och Jesper har verkligen gjort det bästa av situationen.

De umgås fortfarande tätt - de har till och med åkt utomlands tillsammans med barnen - och hyllar ofta varandra på Instagram.

" En fantastisk pappa som gör allt för sina barn skriver vi alla under på", skrev Anna till exempel om ex-maken på hans födelsedag i november.

Farmen sänds måndagar till torsdagar klockan 19.30–20 och söndagar 20–21 på TV4 samt på TV4 Play.

Foto: TT

Annons