Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV4-profilens beslut efter alla älskade år i rutan – är som man trott

27 jun, 2024, 04:00 
TV4-stjärnan Axel Pileby syns nu i ett helt annat program – efter tiden i Efter fem.
Annons

Tilde de Paula, Anna Brolin och Axel Pileby har med sin charm i rutan lyckats med konststycket att bli sanna tittarfavoriter i TV4. Programmet Efter fem har sedan starten gjort succé och det finns inget som pekar på att det inte ska förbli så.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Därför är det väldigt tråkigt att programmet nu har tagit sommarledigt. Tilde de Paula har tagit semester och Anna Brolin har tagit sig till Skillingaryd för att spela in Farmen.

– Jag vill passa på att tacka för den här säsongen, alla gäster, alla experter som kommer in och lär oss så mycket. Och till alla tittare som engagerar er, det uppskattar vi så himla mycket. Och ett extra litet tack till dig, Axel, för alla skratt, sa Anna i sitt avskedstal.

Annons
Axel Pileby
Axel Pileby är en mycket uppskattad programledare och kollega.Karin Törnblom/TT

Axel Pilebys beslut

Men Axel knegar vidare, om än i ett annat program. Till tittarnas stora glädje har han nu hoppat in i Nyhetsmorgon, programmet som så många älskar att starta dagen med.

Under onsdagsmorgonen stod han vid Maria Forsbloms sida, hälsade tittarna välkomna och tycktes inte alls ha några problem med att även ratta ett morgonprogram.

Det är faktiskt inte första gången som Axel ställer upp och hoppar in i Nyhetsmorgon. I julas syntes han i morgonprogrammet, något som nu alltså tycks ha gett mersmak.

Annons

Tittarns vilda lycka

Tittarna verkar också stormförtjusta att få se Axel i Nyhetsmorgon. I TV4:s kommentarsfält är det flera personer som hurrar över att se honom i rutan igen.

”Godmorgon maria och axel roligt att du sänder nyhetsmorgon”, skriver en person.

”Godmorgon Maria vad roligt att du tagit med dig Axel och köra Nymo”, skriver en annan.

”God morgon fina Maria och Axel så kul att se Axel hänger med er såklart ha en trevlig dag”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons