Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilens glädjebesked – stora livsförändringen!

11 jul, 2022, 09:00 
AvSimon Holm Stålhand

Nya livsförändringen väntar!

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Lasse Rydqvist är en av TV4:s främsta och mest populära meteorologer. Mer ofta än sällan levererar han väderprognoser till det svenska folket.

Trots hans populäritet så vet vi inte särskilt mycket om hans privatliv. Men under 2019 gick han ner på knä i Paris och friade till sin stora kärlek, Malva Lindborg.

– Hon sa ja på en gång och sedan kände hon sig tvungen att begrava sig själv i min famn. Då släppte allting. Det var väldigt fint, allt blev så lyckat och perfekt.

Under 2020 fick paret dottern Nora och under 2021 gifte paret sig.

Lasse Rydqvist
Lasse Rydqvist

– Jag vet inte hur det skulle kunna kännas bättre. Det är också jävligt kul att kunna säga att jag älskar min fru. Hon är min fru, säger Lasse till Aftonbladet och fortsätter:

Annons

– Alla delar av bröllopet blev precis så som vi hade önskat. Vår vigselförrättare var fantastisk och de som spelade musik var superduktiga och det var ett superhärligt gäng här med våra vänner och vår familj.

Nu kommer nästa glädjebesked för den lyckliga lilla familjen!

Väder-Lasses nya livsförändring

Om allt går som det ska så blir Väder-Lasse tvåbarnsfar i oktober!

– Det är två år sen vi fick vår dotter Nora och det är skitroligt att vi ska få barn igen, säger Lasse Rydqvist till Aftonbladet.

– Det är som förra gången, livet förändras igen. Men många säger att har man ett barn så är man lite ledig, får man ett barn till så blir man pappa på heltid. Det känns jättekul. Vi älskar barn och vi har båda syskon så för oss var det självklart att hon ska få ett syskon, säger han till Aftonbladet.

De har redan tagit reda på könet och Lasse Rydqvist avslöjar att det blir ytterligare en liten flicka!

Nu är det mest en nervös väntan innan ankomsten. Han avslöjar också att han kommer att försvinna från rutan. Åtminstone för ett tag.

– Ja, men, jag ska vara ledig lite längre med nästa tjej så det blir mer pappaledighet framöver.

Annons