Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilens sorgsna beslut – efter alla år i rutan: ”Paus på obestämd tid”

24 maj, 2024, 19:30 
TV4-profilen har bestämt sig för att ta en paus utanför rutan.
Annons

Få är så älskade i Sverige som programledarna i Nyhetsmorgon. De har närmast en unik relation till tv-tittarna och för många är de också det första de ser när de vaknar om morgnarna.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Många har även sina personliga favoriter. Kanske är det Soraya Lavasani? Kanske är det Steffo Törnquist? Kanske är det Maria Forsblom? Eller kanske är det Thomas Ritter?

Oavsett vad så ser de till att vara en trygg famn för många, redo att gå igenom aktuella nyhetshändelser och navigera i ett nyhetsklimat som både innehåller lättsamma och allvarliga ämnen.

Annons
Thomas Ritter
Thomas Ritter är en av alla folkkära TV4-profiler.Ola Axman/TT

Thomas Ritter tar paus

Utanför rutan har de bibehållit den goda relationen till tittarna. På sociala medier delar de flesta programledarna med sig av detaljer från privatlivet och visar hur vardagen kan se ut för en TV4-profil.

Men det finns en person som inte är lika framträdande i sociala medier. Thomas Ritter går lite sin egen väg och verkar ha insett efter alla år i rutan att han vill låta det privata vara privat.

Så för ett tag sedan bestämde han sig för att göra sorti på Instagram. I ett inlägg skrev han att det var dags för en paus och att han hade för avsikt att föra över sociala medier-stafettpinnen till en annan familjemedlem.

Annons

”Flyttar till vovven Mia och Thomas Ritter tar insta-paus på obestämd tid”.

Thomas beslut med Mia

Lyckligtvis är det inte från tv-rutan Thomas försvinner. Men på sociala medier blir det lite svårare att följa den folkkäre TV4-profilens bravader framöver.

Annons

Som tur väl är får vi i stället följa hunden Mia. Så sent som för en vecka sedan delade det fyrbenta pälsdjuret med sig av en bild på när hon var ute på en promenad.

Och kanske var det husse Thomas som knäppte bilden?

Foto: TT/Instagram

Annons