Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilens undvikande svar – på frågan om relationen till prinsessan Sofia: ”Kan inte”

30 sep, 2022, 23:18 
AvLinus Brännström

Poddstjärnan Edvin Törnblom har tidigare hyllat prinsessan Sofia och prins Carl Philip. Nu berättar han mer om sin relation till prinsparet.

Annons
Prinsessan Sofias tuffa tid: tvingades söka hjälpBrand logo
Prinsessan Sofias tuffa tid: tvingades söka hjälp

Edvin Törnbloms och Johanna Nordströms framgångssaga är nästan svår att ta in. Det har bara gått något år sedan de startade podcasten Ursäkta tillsammans men redan nu är de några av Sveriges absolut mest framgångsrika poddare.

I höst ger de sig ut på stor arenaturné med Ursäkta live – bland annat blir det inte mindre än tre föreställningar i Globen, numera känd som Avicii Arena, i Stockholm.

Samtidigt visar nu TV4 Play den nya realityserien Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar där tittarna får följa duon under arbetet med arenashowen.

Edvin Törnblom och Johanna Nordström har haft en kometkarriär.

– Vi kände att det var dags att få allt på bild också. Vi pratar så mycket om våra liv i podden men lyssnarna har ju bara fått höra det efter att det har hänt, nu får de också följa med när det händer, säger Edvin Törnblom till Svensk Damtidning om den nya realityserien.

Annons

Hur har det varit att spela in serien?

– Jätteroligt, väldigt spännande. Vi har också jobbat med mycket annat medan vi har filmat så det har varit högt tempo. Men det har gått skitbra och vi har hållit sams typ hela tiden.

Edvin om Johanna: ”Vi bråkar så mycket”

Edvin berättar att han och Johanna umgås hela tiden. Men de är inte oroliga att det tuffa arbetet ska påverka deras vänskapsrelation.

– Vad som helst kan ju hända. Men vi bråkar så mycket bara när vi pratar med varandra, så att så länge vi håller huvudet kallt och inte tar för allvarligt på det vi gör så tror jag att det kommer att gå jättebra, säger Edvin Törnblom.

Det har gått väldigt snabbt. Hinner ni ta in allt som händer?

– Man gör ju inte det. Det blir vardag och det är så sjukt för både jag och Johanna hade ju för bara några år sedan varit helt galna över allt som händer just nu. Men när man är mitt uppe i det tycker man att det är en självklarhet. Men vi är så klart glada och tacksamma för all framgång.

Edvin Törnblom träffade prinsessan Sofia och prins Carl Philip backstage på QX-galan.

Kryptiska svaret om prinsparet

I podden har Edvin Törnblom berättat om hur han kom prinsessan Sofia och prins Carl Philip nära i samband med att han ledde QX-galan i våras tillsammans med Sissela Kyle.

Han hyllade då Sofia och Carl Philip som människor. När Svensk Damtidning nu frågar honom om prinsparet skiner han upp.

– De är ju jättegulliga båda två! De är otroliga människor. De är så varma, snälla och roliga. De har verkligen timing, de är komiska genier! Verkligen toppenmänniskor, säger Edvin Törnblom.

Har ni kontakt privat?

– Oj... det kan jag inte gå in på, svarar han hemlighetsfullt.

Foto: TT

Annons