Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-profilerna förlovade i hemlighet! Berättar om lyckan: “Svarade snabbt ja”

18 jan, 2023, 14:00 
Vilken lycka med kärlek på jobbet! Nu berättar Nyhetsmorgon-stjärnan om den speciella dagen med kollegan.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Att hitta sin kärleken på jobbet verkar vara ett framgångsrecept för många – även om det inte är helt utan risk. Det är många som hittat sin livskärlek i korridorerna på jobbet, inte minst på TV4.

Där är kärleksparen som blossat upp bakom, och framför, kamerorna många. Och det har till och med lett till en förlovning!

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

TV4-kollegorna som fått barn tillsammans

Ja, visst verkar gnistor slå hejvilt borta på TV4-huset. Det är inte bara i de många dejtingprogrammen som kärleken hittas, utan även bland programledarna.

Annons

Nyhetsmorgon-stjärnan Sofia Geite lever tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund, och romansen som inleddes på jobbet har idag lett till ett giftemål och två barn.

Sofia Geite med maken Johan Edlund
Sofia och Johan har kilat stadigt ett bra tag.

Hon är inte den enda Nyhetsmorgon-profilen som har TV4 att tacka lyckan i privatlivet. Thomas Ritter träffade frun Paula Ciavarella på samma vis, och har även de två barn tillsammans.

– Hon jobbar också på TV4. Vi träffades på TV4 Stockholm en gång i tiden. Jag vet inte om det var något sånt kungaklick utan vi jobbade tillsammans. Hon var reporter då, eller redaktör, och jag programledare. Så vi jobbade ihop och gillade varandra, har han sagt till Hänt.

Annons

Anders Pihlblad om händelsen med Henrik Alsterdal – hölls hemligt

Sedan har vi det kanske mest välkända TV4-paret, Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal. De huserar på Nyhetsmorgon och Efter fem, och är ett riktigt succépar, ända sedan de blev ihop 2006. Då hade Anders fått upp ögonen för Henrik vid kaffemaskinen, men utan vidare gehör.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal
En kaffemaskinsromans ledde till barn och ett lyckligt förhållande!

Till slut slog det dock gnistor från båda håll, och i år firar de hela tio år som gifta! Men förlovningen sändes inte ut live på tv, i linje med makarnas yrke. Den skedde i allra högsta hemlighet, bara med kärleksparet som vittnen, hoppades i alla fall Henrik...

– Vi hade faktiskt pratat om att förlova oss, men jag tänkte sedan att jag skulle göra det ordentligt. Hur gör man då? Jo, man går ut på en brygga på Reimersholme här i Stockholm och har smugglat med sig en flaska champagne och två glas. Jag friade till Henrik som tyckte det hela var otroligt genant. Han svarade snabbt ja och hoppades att ingen hade sett det, berättar Anders om förlovningen för Aftonbladet.

Foto: TT/Instagram

Annons