Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

TV4-profilerna hållit sin kärleksrelation hemlig – berättar i Nyhetsmorgon: "Vi bor tillsammans"

13 jun, 2024, 15:00 
Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Maria Forsblom, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jenny Alversjö och Martin Järborg
TV4-profilerna har hållit sin kärleksrelation hemlig – men nu träder de fram i Nyhetsmorgon, och sätter ord på lyckan!
Annons
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

TV4 är en arbetsplats där flera profiler är ihop med varandra, som David Hellenius och Renée Nyberg, Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal och Lotta Lundgren och Erik Haag.

Samtliga av ovan har kilat stadigt länge men nu har två andra profiler vi sett på TV4 hittat kärleken i varandra, men tvingats hålla det hemligt i månader.

Men nu är allt ute och i Nyhetsmorgon träder de fram och sätter ord på lyckan, och berättar att de faktiskt bor ihop!

TV4-profilernas lycka – flyttat ihop

TV4 har en uppsjö av program, bland annat det mycket populära Bacehlorette, som går ut på att en singel-kvinna ska dejta aspirerande kärleksintressen – men i slutändan bara ha en vid sin sida.

I år var det Sonja Livbom som sökte kärleken i programmet och hittade den i William Palmblad, som fick Sonjas sista ros.

Annons

Men, det finns ett krux inskrivet i kontraktet. Programmet spelades in i fjol men Sonja och William har behövt hålla sin kärlek hemlig fram tills säsongsavslutningen sänts.

Nu har dock programmet rullats ut i sin helhet vilket innebär att Sonja och William äntligen får visa upp sin relation, som är intakt. Ja, de till och med sambor kan de avslöja för TV4:

– Vi bor tillsammans. Efter att vi kom hem så tog det en dag innan Sonja kom hem till mig med en väska och blev kvar där i ett halvår. Hennes väska utvecklades till en garderob, säger William till kanalen.

TV4-profilerna om framtiden ihop

Sonja beskriver att hon och William inte haft det helt lätt med att navigera den speciella situationen:

– Att behöva hålla relationen för sig själva har varit svårt och utmanande. Men också så viktigt för vår kärlek, att få ha den prövningen i vår relation också, säger Sonja när hon och William träder fram i Nyhetsmorgon.

Framtiden ser ljus ut men just nu fokuserar de på att bara landa i sin nya vardag, där de äntligen får visa upp sin kärlek, säger William till TV4.

Foto: Skärmdump TV4

Annons