Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-programledarna tappar fokus i sändning – total sötchock i Nymo!

03 maj, 2024, 04:30 
Vilken morgon – valpmys i direktsändning!
Annons

I Nyhetsmorgon blandas högt och lågt, skratt och allvar – och det är den mixen som gjort programmet till en helig del av morgonen för svenskar runt om i landet.

Under torsdagsmorgonen fick programledarna besök av vad som förmodligen är tidernas gulligaste gäster – och det blev svårt att fokusera!

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Veterinärens tips i Nyhetsmorgon

Ja, för Martin Järborg och Maria Forsblom blev det en lite extra bra dag på jobbet, när de välkomnade veterinären Marie Jury till sändningen.

Annons

Marie är aktuell med boken "Så slipper du veterinären: Handbok för hundägare" och gästade programmet för att tipsa om hur man håller familjens nya pälskling frisk och glad.

Kostnaden för ett besök till veterinären är ju sällan en rolig historia, och många problem kan man slippa med rätt kunskap och vård hemma.

Sötchock i Nyhetsmorgon – här dyker valparna upp!

Åter till elefanten – eller ja, valparna – i rummet. Marie hade nämligen med sig ett gäng jackrusselvalpar, ynka 7 veckor gamla.

De är alla tingade och ska flytta hem till sina familjer om några veckor, och gjorde en liten avstickare till Nyhetsmorgon-studion.

Ja, det är nästan svårt för programledarna att inte rikta all fokus på de busiga (och bitiga) valparna som leker i sin lilla hage. Och bättre blir det inte när Maria och Martin får upp varsin hund i knät – det blir valpgos på bästa sändningstid!

Martin Järborg och Maria Forsblom med hundvalpar i Nyhetsmorgon
Foto: TV4
Annons
En hundvalp i Maria Forsbloms knä i Nyhetsmorgon
Foto: TV4
En hundvalp i Martin Järborgs knä i Nyhetsmorgon
Foto: TV4
Annons

Tyvärr är ju alla hundar redan paxade, så vi får hoppas att de inte blev allt för förtjusta i de små valparna. Och Martin har ju redan lilla Majken hemma, en liten cavapoo-tjej som flyttade in hos familjen 2022.

Martin Järborg med en hundvalp
Foto: Instagram
Maria Forsblom med en hundvalp
Foto: Instagram

Foto: TV4

Annons