Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnan avslöjar händelsen med Tareq Taylor och Sofia – hände efter inspelningen

29 jan, 2024, 18:30 
Tony Irving kommenterar nu händelsen efter att kamerorna slocknade.
Annons

Tony Irving vet vad han snackar om när det kommer till dans. Det är därför som han år efter år fått äran att vara en av jurymedlemmarna i Let’s Dance, ett program som med tiden gjort att han blivit en äkta TV4-kändis och någon som många känner igen.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Därför var det rätt otippat när det avslöjades att han skulle göra ett program i SVT. Där teamade han upp med tv-kocken Tareq Taylor och gav sig ut på en matresa i Storbritannien för att ta del av landets matkultur.

Annons
Tareq Taylor och Tony Irving
Tareq Taylor och Tony Irving.Niklas Forshell

– Jag har inget kontrakt med TV4. Jag jobbar inte för fyran utan för ett produktionsbolag som heter Mastiff. Så egentligen, så fort som mitt uppdrag är över, så har TV4 ingenting att göra med mig förrän nästa säsong av Let’s Dance, sa Tony Irving till Nöjeslivet i samband med kanalbytet.

Tony Irving om händelsen efter inspelningen

Bland annat blev det en tripp till Manchester. För Tonys del blev det en nostalgitripp utan dess like, då han själv är uppvuxen i staden och har många minnen därifrån.

Annons

Under inspelningen kom dessutom Tareq och Tony väldigt nära varandra. När säsongen var slut berättade Tony att han verkligen uppskattade att göra programmet tillsammans med tv-kocken.

– Jag räknar honom nu som en av mina nära personer i mitt liv.

Så är relationen idag

Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl har även flyttat ihop i en villa i Stockholm. Det gör att de har nära till Tony Irving, vilket gör att det blir betydligt lättare att umgås och skapa nya minnen tillsammans.

Annons

För Aftonbladet berättar dessutom Tony att han och Sofia fått en fin relation, något han så klart tycker är väldigt roligt.

– Ja, vi har blivit vänner och det är så roligt. Vi pratar när vi hinner och träffas också, och då fortsätter vi där vi senast slutade. Tareq är som en lillebror för mig och hans sambo Sofia är helt bedårande.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Tareq Taylor och Sofia Ståhl har lärt känna Tony Irving.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons