Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnan bekräftar nya kärleken i direktsändning: ”Oj oj oj”

10 okt, 2023, 09:00 

Här avslöjar TV4-stjärnan detaljer om sitt privatliv.

Annons

Lennart "Lelle" Modig var van att resa runt i Sverige, prova udda grejer och hela tiden ha glimten i ögat. Det var dock en händelse som skulle göra honom känd för hela Sverige – en händelse det pratas om än i dag.

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Under ett inslag i Nyhetsmorgon för tolv år sedan passade han nämligen på att uppfylla en av sina största drömmar: att bli förpackad som en julgran och prova på livet som en talande gran.

– Jag vet att jag är barnslig. Hörs det nånting? Aaaj. Fortsätt, rör bara. Aaahahaha. Kan du ställa mig upp är du snäll? Så där, ja! Håll i mig nu då. Så kan det vara här också. Så här firar vi jul i Stockholm, säger den granliknande ”Lelle” i det berömda klippet.

Annons
Lennart ”Lelle” Modig
Här blir Lennart ”Lelle” Modig en julgran.
Lennart ”Lelle” Modig
Så här ser den livs levande julgranen ”Lelle” ut.
Annons

”Lelle” om virala klippet

Åren har gått och ”Lelle” jobbar inte längre kvar på TV4. Däremot är det svårt att bli av med det arv som han efterlämnar sig på kanalen och än i dag snackas det om hans julgransbravader.

Under måndagen gästade han Efter fem med Tilde De Paula Eby och pratade om sitt forna journalistliv – och reflekterade över att han i stunder kanske bjöd för mycket på sig själv.

– Jag får leva med det här. Jag får förlika mig med tanken att jag har blivit något slags julgransskämt och blir glad om folk kommer fram på gatan, säger han i Efter fem.

Lennart ”Lelle” Modig
Lennart ”Lelle” Modig i Efter fem.

Bekräftar nya kärleken

”Lelle” älskade sitt jobb. I hans värld fanns det inget roligare än att bege sig ut, träffa människor och testa lite halvgalna grejer. Ändå bestämde han sig för att gå i förtidspension.

Nu njuter han det lugna livet och bekräftar även i direktsändning att han gör det tillsammans med en speciell person.

– Jag stod på topp och slutade i förtid av lite olika skäl. Jag lever i nuet, med ett ordinärt pensionärsliv och har en flickvän med en liten ettrig hund. Vi reser, löser böcker och går på restaurang. Det lilla livet.

– Oj oj oj, svarar Tilde de Paula.

Foto: TV4

Annons