Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnan rasar mot kanalen – ser rött efter nya bilderna: ”Elak”

22 apr, 2024, 10:00 
Robinson-profilen är inte nöjd med TV4:s beteende.
Annons

Vårsäsongen av TV4:s långkörare Robinson är i full rullning. Återigen har ett gäng svenskar utmanat sig själva, lämnat tryggheten i Sverige och startat ett liv på en öde ö i Filippinerna.

Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Där har de begränsad tillgång till både föda och vatten – och tvingas leva ett bland kokosnötter, svajande palmer, främmande djur och ett väder som kan beskrivas som förrädiskt.

Samtidigt som de tvingas hantera det primitiva livet, så utmanas de i en rad olika prövningar och måste ofta samarbeta med varandra för att vara lyckosamma i programmets tävlingsmoment.

Annons
Anders Lundin
Robinson-programledaren Anders Lundin.TV4

TV4:s svar efter händelsen i Robinson

Ibland skaver det sig mellan deltagarna. Kanske är det hungern som kickar in och gör att de blir lite småsura på varandra, eller så är det bara de olika personlighetsdragen som gör att de ryker ihop och börjar skrika ut sin frustration.

Bland annat har bråket mellan deltagarna Charlotta Hedlund och Ci Lindström blivit rejält uppmärksammat – ett bråk som blev värre när det kom fram att Charlotta var en av deltagarna som försökte sno Cis immunitet.

Annons

Händelsen fick då TV4 att agera och programledaren Anders Lundin att skälla ut deltagarna.

”Att gå igenom någons privata tillhörigheter anser vi vara ett övertramp, därför tilldelades Ci en ny immunitet”, skrev Caroline Norrby, exekutiv producent för Robinson.

Charlotta rasar mot TV4

På sociala medier är det flera tittare som reagerat på Charlotta Hedlunds beteende i Robinson. I en intervju med Nyheter24 säger Charlotta så här om tittarnas reaktioner efter programmet.

Annons

– Jag har fått väldigt mycket hejarop och stöd. Mest det. Men också mycket hat, där folk hotar och är elaka. Inte bara till mig utan även till min familj och sambo. Så det är ju tråkigt. Att folk inte kan förstå att det är verkligen så ihopklippt, säger hon.

Charlotta tycker att bilderna på henne i tv inte stämmer överens med verkligheten. Enligt henne så har TV4 medvetet klipp så hon ska framställas som en ”elak person”.

– De använder kommentarer från synk från fel saker till saker som passar in för att få fram en ”elak sida” av mig. De klipper bort stora diskussioner då båda lagen är med och diskuterar och så tar de bara med slutet, när jag ”avrundar” diskussionen.

Charlotta Hedlund
Charlotta Hedlund är inte nöjd med hur hon framställs i Robinson.TV4

Foto: TV4

Annons