Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnans bror dyker plötsligt i tv – så ser han ut!

27 sep, 2022, 06:00 
AvIbraheem Alsalman

Ser du också likheten?

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Robinson var landets första dokusåpa när det startade under 90-talet. Snabbt blev programmet tv-succé och har genom åren skördat många fina priser.

Snart är Robinson tillbaka i rutan igen. Den 9 oktober sänds det första avsnittet på TV4. Programmet har spelats in på Malaysias stränder. Precis som vanligt så får alla deltagare ta med sig ett privat föremål till ön. Programledare i år är den gamla elitsoldaten Petra Malm, 45, som därmed tar över efter kontroversielle Anders Öfvergård, 54.

- Jag är väldigt spänd över att få göra min första säsong som programledare för Robinson. Jag kan lova att vi har en väldigt fin säsong framför oss med mycket spänning, intriger och kämpaglöd från alla inblandade deltagare. Jag hoppas min bakgrund som elitsoldat har lyst igenom i mitt programledarskap och att mina kunskaper bidrar till en förståelse för vad deltagarna går igenom i form av hunger, trötthet och mentala påfrestningar, säger den nya programledaren, Petra Malm i ett pressmeddelande.

Annons

TV4-stjärnans bror dyker plötsligt i tv – så ser han ut!

Deltagarna tävlar dagligen och den som håller sig längst kammar hem en halv miljon kronor.

Men vilka är de som kommer tävla – egentligen?

Jo, när Svensk Damtidning tittar extra noggrant så hittar man youtubern och influencern Anis don Deminas bror, Valentino Demina, 31 från Stockholm.

Valentino Demina, 31 från Stockholm. Foto Linus Bokehsius :

Precis som vanligt så får alla deltagare ta med sig ett privat föremål till ön. Och för Valentino blev det självklart gosedjuret ”Rodger”.

Anis don Demina har synts flitigt i bland annat Melodifestivalen och Idol. Dessutom är han profil i såväl Youtube som TikTok där han följs av hundratusentals människor.

Annons