Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnans lycka – bekräftar kärleken: ”Jag har flickvän!”

08 jun, 2024, 08:00 
Let's Dance-ikonen har träffat kärleken igen.
Annons

Let's Dance lyser med sin frånvaro i den svenska tv-tablån, men många minns hur kändisarna brukade dansa loss, göra avancerade rörelser till genrer som cha cha cha och tango, och få både lovord och applåder av den så kompetenta juryn.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Men nu får tv-tittarna klara sig utan alla kändisar, dansprofiler och jurymedlemmar som Ann Wilson, Tony Irving och Dermot Clemenger. TV4 har nämligen bestämt sig för att pausa dansunderhållningen på obestämd tid.

– Vi får se vad TV4 gör när de väcker liv i programmet. Det är bara en paus, det är inte borta. Kommer de tillbaka efter pausen så självklart står jag till förfogande, sa Tony Irving till Expressen i samband med den tråkiga nyheten.

Annons
Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving
Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving i Let's Dance.Karin Törnblom/TT

Dermot Clemengers beslut

Men jurymedlemmarna ligger inte på latsidan. Dermot har jobbat med andra projekt under tiden och släpper nu självbiografin ”Fly från monster”, som handlar om hans tuffa barndom och resan till mot frihet, där dansen blev starkt vapen.

”Dansen var ljuset i tillvaron men också orsaken till daglig mobbning. Likt en verklighetens Billy Elliot dansade Dermot sig fri, till ett nytt hemland och till att bli vinnare av prestigefyllda tävlingar. Men bakom den lyckliga fasaden doldes mörka minnen och tunga familjehemligheter”, står det i bokens beskrivning.

Annons

Dermot bekräftar kärleken

Det går även bra på kärleksfronten. För tre år sedan gick Dermot skilda vägar med sin dåvarande partner och avslöjade att han låg lågt med dejtandet, men nu har allting vänt.

– Jag har tre barn. Sedan har jag en flickvän just nu, säger han till Hänt.

Wow, så kul, Dermot!

Dermot Clemenger
Om Dermot Clemenger fått sätta betyg på sitt kärleksliv, är vi övertygade om att det hade blivit en tia!Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons