Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4-stjärnans utspel om Pär Lernström – nu tvingas de jobba ihop: ”En katastrof”

04 maj, 2024, 16:00 
Frida Nordstrand om att jobba ihop med Pär Lernström under fotbolls-EM.
Annons

Pär Lernström har varit TV4 trogen i flera år. Många känner igen honom som programledare för det ständigt rullande sångprogrammet Idol, medan andra tycker han är bekant från det skrotade programmet Talang.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Oavsett vad är Pär en av kanalens mest erfarna programledare och frågan är om det finns någon som kan leverera fraser som ”vi har ett resultat” på samma självklara sätt som Idol-veteranen.

Men det finns genrer där han mer eller mindre är helt obeprövad. Därför kommer det som en smärre chock att TV4 nu presenterat Pär Lernström som en av profilerna till sändningarna från sommarens fotbolls-EM.

Annons
Pär Lernström
Pär Lernström får nu ett helt nytt jobb på TV4.Lars Höglund/TT

Pär Lernströms nya jobb

Avslöjandet hade Expressen redan kommit med, men det var inte förrän i fredagens sändning av Nyhetsmorgon som kanalen själva gick ut och bekräftade nyheten.

I direktsändning kunde tittarna bevittna hur Pär Lernström, tillsammans med programledarkollegan Frida Nordstrand, berättade om det kommande äventyret.

– Det ska bli lyxigt att kliva in bredvid Frida och hela teamet, säger han.

Kollegan: ”En katastrof”

Frida själv var på skojhumör och passade på att raljera lite om Pärs obeprövade roll som sportprofil. På frågan om hur det känns att jobba ihop svarar hon:

Annons

– En katastrof.

Sen skrattar hon till, innan hon fortsätter att berömma Pär för hans fotbollsintresse.

– Vi ska bara skola bort några såna här klassiska Idol-citat. ”Sverige, vi har ett resultat”, till exempel. Och sen blir det ju ingen fredagsfinal. Jag och Pär har känt varandra ganska länge, säkert 15 år, och varje gång vi setts har Pär tagit upp matcher jag varit på. Han har ett genuint intresse.

Frida Nordstrand
Frida Nordstrand blir kollega med Pär Lernström.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons