Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4–profilernas vilda sommarfest – slutade i blött kaos

20 jun, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

TV4:s sommarfest spårade ur en aning...

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

TV4 står för flera av Sveriges populäraste program och många av landets mest framstående tv-profiler.

Både Nyhetsmorgon och Efter fem är två av de program som varje dag lockar hundratusentals tittare.

Att de blivit sådana storsuccéer beror mycket på programledarna. De arbetar hårt under obekväma arbetstider och sänder dessutom live vilket är en stressfaktor i sig. Så ibland behöver de lägga arbetsuppgifterna på hyllan och släppa alla hämningar.

Därför ställde TV4 nyligen till med en stor sommarfest! Dessvärre slutade den inte som planerat...

Nyhetsmorgon- och Efter fem-kollegornas relation

I Nyhetsmorgon delas sändningarna upp mellan programledarna Martin Järborg, Jenny Alversjö, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Sofia Geite, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Annons

De jobbar allt som oftast i par och har på så sätt kommit att bli ett sammansvetsat gäng. Likaså Efter fem-gänget som består av Tilde de Paula, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell.

Men relationen som de har till varandra hade troligtvis inte varit så pass bra som den är om de inte umgicks även utanför arbetsplatsen – vilket är anledningen till TV4:s årliga sommarfest.

TV4-husets vilda fest för medarbetarna

Både Nyhetsmorgon- och Efter fem-profilerna var på plats. Bland annat sågs Soraya Lavasani och Anna Brolin festa ihop. Och det lär ha blivit en kväll de sent kommer glömma – men inte av den anledningen som man troligtvis kommer att tänka på.

TV4 lyckades nämligen välja en dag mitt i den svenska sommaren då regnet fullkomligt öste ner (å andra sidan är det kanske svårare att pricka in en dag med strålande sol i detta land), vilket resulterade i att taket på det stora tältet där festen ägde rum rasade in, som i sin tur ledde till ett massivt vattenfall. Till slut stod gästerna med vatten upp till vristerna.

Annons

Men lyckligtvis tog regnet inte död på stämningen – TV4-gänget verkar ha roat sig till fullo, trots den (bokstavligen) blöta tillställningen.

Foto: TV4

Annons