Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4–profilen Rickard Söderberg helt oigenkännlig – det har hänt egentligen

22 maj, 2024, 06:30 
Rickard Söderberg
Vi lärde känna Rickard Söderberg med långt hår och svart kajal – men nu ser han helt annorlunda ut. Och även hans liv har förändrats drastiskt.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Rickard Söderberg, 49, är operasångaren som blivit en populär tv-profil efter att ha synts i en rad tv-program, och i början rockade han alltid samma look.

Ja, när Rickard blev känd för det svenska folket hade han en riktigt rockig stil med långt hår, skägg och kraftigt ögonsmink.

Men nu har operasångaren bevisat att han inte är rädd för förändring, både när det kommer till hans look och livsstil!

Rickard Söderberg går knappt att känna igen

Rickard har varit med i program som Let's Dance, Körslaget och Hela Sverige bakar och snart är han aktuell i ett annat sammanhang – allsång!

Annons

Närmare bestämt ska Rickard stå på scen under allsångskvällen vid Sofiero Slott i Helsingborg den 8:e juni, något som passar honom som handen i handsken!

Och här kommer vi få se honom i en annan look än den han hade under sitt tv-genombrott. Nu för tiden är Rickards långa lockar ett minne blott och ett tag rykte till och med skägget.

Detta skedde i samband med att Rickard skulle spela Askungens styvmor i operetten Askungen och han gick verkligen in i rollen med huvudet före:

Rickard Söderberg visar upp sitt ansikte utan skägg
Så här såg det ut när Rickard Söderberg var skägglös! Foto:Instagram

Men numera är skägget tillbaka. Vi får se om så är fallet under allsångs-partyt i juni, eller om Rickard hinner förnya sig igen innan dess!

Annons

Rickard Söderbergs nya livsstil

Rickard har som sagt också lagt om sin livsstil. Tidigare har han kämpat med balansen mellan jobb och fritid, och i Nyhetsmorgon har han sagt att det fortfarande är något han måste påminna sig om.

– Jag försöker att vara mer styrd av en balans än en prestation, att inte bara tillfredsställa det som jag tror att folk vill ha av mig.

I samma intervju berättade Rickard att han fått in en härlig träningsrutin som han också försöker hålla rolig, så som att göra Jane Fonda-pass.

Underbart Rickard!

Foto: TT

Annons