Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s besked om "Bäst i test" efter programslakten – beslutet är fattat

13 sep, 2023, 10:50 
AvGabriella Hall
Babben Larsson och David Sundin.
Efter kaoset på TV4 med alla program på paus avslöjar David Sundin vad som händer med "Bäst i test".
Annons

För snart ett år sedan blev det känt att SVT efter sina sju säsonger förlorat rättigheterna till "Bäst i test" och att programmet tillsammans med programledarduon flyttar till TV4.

Sedan dess har mycket hänt på 4:an, särskilt på senaste. Hela sex olika program har pausats under hösten och nästa år. Den som såg fram emot en ny säsong av ”Talang”, ”Let’s dance”, ”Biggest loser”, ”Parlamentet”, ”Karl Fredrik på Österlen” eller ”Wild kids” har mötts av dystra besked. "Bäst i test" består däremot.

Därför slopar SVT tittarsuccén ”Bäst i test” – framtiden för Babben Larsson och David SundinBrand logo
Därför slopar SVT tittarsuccén ”Bäst i test” – framtiden för Babben Larsson och David Sundin

Till våren drar den nya och första säsongen på kanalen igång. I stil med kanalbytet fortsätter förändringarna. Inspelningsplatsen byts från ett hus till ett annat och redan nu har tittarna fått ta en titt i det nya huset.

Annons

David Sundin verkar riktigt exalterad över platsbytet i alla fall när han visar upp huset i ett nytt klipp på TV4:s Youtube-kanal:

– Jag står här i boden och ja, det ser ut som vanligt tänker ni och den står väl där den brukar stå. Icke sa Nice. Kolla in det här bara TA-DA!

David Sundin och Babben Larsson.
Dunderduon!

Sen fortsätter han med att visa upp fasaden och efter det får tittarna en rundtur i huset. Så småningom dyker självaste Babben Larsson, som har fullt upp med förberedelserna inför premiären, upp bakom ett bord.

Samtidigt som Sundin avslöjar vissa saker är annat fortfarande hemligt. Vilka som sitter i panelen presenteras senare i höst.

Annons