Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s besked efter osäkra framtiden för Let's Dance – beslutet efter alla år

08 okt, 2022, 16:00 
Indra Nordemar

Nu avslöjar TV4-profilen framtiden för Let's Dance i rutan.

Annons
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”Brand logo
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

I våras gick den 17:e säsongen av det omåttligt populära TV4-programmet Let's Dance av stapeln, och det blev precis som alltid en riktig tittarsuccé.

Årets säsong slutade med att artisten Eric Saade och danspartnern Katja Lujan Engelholm tom hem den eftertraktade glasskon. Samtidigt hamnade även programledaren Petra Mede i strålkastarljuset.

Ja, hon har ju sedan två år tillbaka axlat programledarrollen i Let's Dance tillsammans med David Lindgren, men hon hamnade i fokus av en helt annan anledning.

Inför premiären av säsongen 2022 avslöjade hon nämligen att hon väntade barn – och när tävlingen led mot sitt slut var hon höggravid.

Petra har nu fått sitt andra barn, och hon har fullt upp – hon gör det på egen hand och har dessutom en dotter sedan tidigare.

Annons

Så, hur blir Let's Dance 2023? Kommer Petra tillbaka trots att hon numera är tvåbarnsmamma? Blir det ens en ny säsong av programmet?

TV4-profilen om framtiden för Let's Dance

Let's Dens brukar dra i gång någon gång under mars månad – och deltagarna presenterar vanligtvis någon månad tidigare. Vilka som får chansen att visa upp sina dansfärdigheter återstår alltså att se – men en glädjande nyhet är i alla fall att programmet med all säkerhet kommer tillbaka!

Tv-profilen Michael Mårtensson, även kallas Mello-Micke, avslöjar nu för Södermanlands Nyheter att han arbetar med TV4 och produktionen för bland annat Let's Dance 2023.

Osäkert för Petra Mede och David Lindgren

Micke har tidigare arbetat intensivt med Melodifestivalen, men kommer under våren engagera sig i flera andra storproduktioner – däribland alla svenskars favorit-dansprogram.

– Jag lär mig nya saker varje dag och har verkligen haft tur. Att få vara med och skapade här tv-produktionerna som kommer finnas kvar i arkiven långt efter mig är jättecoolt, säger han till tidningen.

Däremot är framtiden för Petra och David osäker. TV4 har ännu inte gett något besked på om de kommer tillbaka – eller om någon eller några andra nu får ta över Let's Dance-stafettpinnen.

Foto: TT, TV4

Annons