Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV4:s beslut om framtiden för Masked Singer – efter bara två år i rutan

09 okt, 2022, 13:00 
Indra Nordemar

Nu ger TV4 ett nytt besked om Masked Singer 2023.

Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

TV4:s omåttligt populära program Masked Singer har slagit tittarsiffrorna i taket under de två säsonger som den svenska versionen existerat.

Den färgsprakande gissningsleken slog alla rekord 2021 vad gäller kanalens underhållningsprogram – hela två miljoner svenskar bänkade sig då i tv-sofforna under säsongsfinalen.

Och även i år var succén ett faktum. Många har därför väntat ivrigt på ett besked från TV4 – som varit högst kryptiska gällande programmets framtid.

Masked singer 2023 – ja eller nej?

Tidigare meddelande kanalen att de "får återkomma" med ett besked. Men nu avslöjar en av de som arbetar inom produktionen hur det blir:

Givetvis kommer det tillbaka!

Det är Micke Mårtensson, även kallad Mello-Micke – en av nyckelpersonerna inom Melodifestivalen, som avslöjar att en ny säsong av Masked Singer väntar 2023.

Annons

Han har länge velat vara en del av succéshowen men inte haft möjlighet på grund av det intensiva arbete som Mello kräver – men nu börjar han arbeta för TV4.

– Jag är superglad, säger han till Södermanlands Nyheter.

Osäkerheten kring Masked Singer-profilerna

Det är dock ännu oklart vilka som kommer sitta i panelen och vem som kommer stå som programledare – men med tanke på de tidigare publikframgångarna lär det inte ske alltför stora förändringar.

Programledaren David Hellenius har tidigare yttrat att Masked singer är bland det roligaste han gjort och även panelen som bestått av Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai verkar ha stormtrivts med sina roller i programmet.

Men det återstår helt enkelt att se vad som väntar!

Sett till de två tidigare säsongerna – kan tittarna nog räkna med en ny säsong runt mars nästa år.

Foto: TT

Annons