Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s bluff i Mästerkocken – avslöjandet efter rysarfinalen

15 nov, 2022, 14:20 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar
Sveriges mästerkock-vinnaren avslöjar vad som händer bakom kulisserna.
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Sveriges mästerkock VIP är slut för den här gången efter en jämn kamp mellan fotbollslegendaren Jesper Blomqvist och tv-profilen och Karl-Fredrik Gustafsson.

Segraren ur finalen blev Jesper Blomqvist, som är en van vinnare vid det här laget. Han har tidigare kammat hem vinsten i program som Stjärnor på is, Superstars, Let's Dance och Hela kändis-Sverige bakar – och nu kan han alltså lägga till mästerkock på listan.

Men nu avslöjar Jesper för Hänt att det inte riktigt går till så som det verkar för tittarna – utan att det är en hel del som inte visas.

Så vann han Sveriges mästerkock VIP

Jesper är ju likt de andra kändisarna som medverkat i programmet inget proffs i köket, men passion och en hel del matlagning ledde honom ändå till vinst.

Annons

– Det var extremt hektiskt på alla sätt och vis. Det krävdes mycket träning med att försöka lära sig grejer som man kanske kunde ha nytta av. Det var mycket matlagning där ett tag.

Men hur mycket kommer egentligen med i rutan efter att programmet spelats in? Det kan Jesper nu avslöja.

Det visar TV4 inte tittarna

– Det mesta kommer nog med i tv, de har varit ganska frikostiga med att visa tittarna vad som händer. Det som inte syns är hur extremt stökigt det kunde bli ibland.

Och det kan nog Mästerkock-fansen understryka – det är ju i princip aldrig som tittarna får se allt stök efter det lagats mat. Och många kanske tror att det är de själva som får städa undan efter sig – men så är det inte.

– Det blev otroligt stökigt ibland på min arbetsbänk. Vi fick även hjälp med städningen efteråt, säger Jesper.

Foto: TV4

Annons