Tvivel på relationen mellan Lotta och Mikael – ifrågasätts

09 feb, 2022, 08:18 

Lotta Engberg och Mikael Sandströms historia är som en saga, men nu ifrågasätts paret.

Annons
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandströms kärlekshistoria är som tagen ur en saga eller tv-serie. Allt började med att Lotta ”bjöd ut” Mikael via en intervju i Aftonbladet, något hon sen kände sig manad att be om ursäkt för via sms.

Trots det tog det en stund innan kontakten togs upp på riktigt.

– Lotta skickade sms men jag nobbade henne två gånger, har Mikael tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Både Lotta och Mikael hade levt som singlar under lång tid innan de föll för varandra.

– Innan vi träffades levde vi själva. Jag i sex år och Mikael i många fler år. Under den perioden hann jag landa i mig själv. Den feelingen har jag kvar och det är så skönt. Sedan känns allt ”mycket mer” med Mikael, det är en intensiv person. Jag har aldrig skrattat så mycket med någon, jag har aldrig haft så många skrattanfall! sa Lotta i intervjun med Hänt.

Annons

Deras relation har gått från klarhet till klarhet, efter dejtande blev de tillsammans och så flyttade de ihop under förra året. De har även skaffat hund tillsammans och har pratat om att köpa hus utomlands.

Ifrågasätts av TV4-kollegan

Men nu blir det torts allt ifrågasatta. I podcasten Skäringer & Nessvold, med Mia Skäringer, 45, och Hampus Nessvold, 25, tvivlar de på att förhållandet verkligen är äkta.

– De är ganska öppna med det här att Lotta sa i media att hon skulle vilja dejta honom… Sedan har de lite grann gjort en ”realitygrej” av det här att vi fått följa med och att han kommit och hälsat på i hennes program, säger Mia Skäringer apropå parets förhållande.

det smärtar mig lite grann för jag tycker väldigt mycket om Lotta och jag önskar henne allt gott! Sedan tycker jag att Mikael också ska ha det bra, men honom bryr jag mig inte lika mycket om, för jag har inte investerat i honom på det sättet som jag har gjort med Lotta, känslomässigt, förklarar Mia.

Annons