Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tydliga tecknet – Zlatan på väg att lämna familjen

12 mar, 2023, 23:00 

Zlatan kan få annat att fokusera på närmsta tiden.

Annons

Zlatan Ibrahimovic i fotbollslandslaget? För några år sedan var det en omöjlighet, sedan vände allt. Zlatan var tillbaka med full kraft och svenska fotbollsfansen älskade att se det.

Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Någon som också älskade det var Helena Seger, som alltid tar chansen att få uppehålla sig i Stockholm när den dyker upp. Nu väntar två matcher för det svenska landslaget på Friends arena, där Zlatan har chans att vara en del av truppen.

Han är tillbaka på plan efter skada, om än i begränsad omfattning. Men förbundskapten Janne Andersson stänger inte dörren för att ta ut stjärnspelaren.

– Det får du se på onsdag, om han är med eller inte. Jag har tidigare uttryckt att om Zlatan Ibrahimovic är hel och frisk, även om han kanske inte kan starta matcher, så är den spelare och personlighet han har varit på samlingar och det han har visat i form av engagemang och ledarskap så tror jag att han kan tillföra väldigt mycket ändå. Ungefär som i Milan, även om han inte spelar så långa stunder så tror jag att han kan tillföra väldigt mycket, säger Janne Andersson i podden Lundh, något Aftonbladet var först att skriva om.

Familjen splittras

Däremot är inte hela familjen i Stockholm längre.

Nu har även Zlatans äldsta son gjort debut tillsammans med äldsta sonen Maximilian i en internmatch i Milans a-lag, något som väckte stor uppmärksamhet i sociala medier. Zlatan var såklart en stolt far och lade själv ut ett klipp från när de spelade tillsammans och skrev "DNA" till bilden.

Det betyder alltså att duon måste splittras ännu en gång om Zlatan åker hem och spelar landskamperna.

Annons