Ugglas nya kärlekslycka – tillsammans med svenska kändisen

02 jul, 2022, 05:07 
Magnus Uggla, Emelie Uggla och Nisse Hallberg

Emelie Uggla har hittat kärleken i kända komikern.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Den folkkära artisten Magnus Uggla har levererat rejäla hits under åren, inte minst partydängan ”Kung för en dag”. Han är även en sann familjefar och har tre barn: Emelie, 42, Agnes, 31, och Ruben, 26.

Emelie Uggla har tidigare varit tillsammans med den hyllade skådespelaren Sverrir Gudnason, som hon har tonårsdöttrarna Salka och Sisi tillsammans med.

– Emelie och jag har en bra relation, jag gillar hennes nya kille och hon min nya tjej. Det är bra för barnen också, att vi umgås, sa han i en intervju med Hemtrevligt för fem år sedan.

Emelie Ugglas nya kärlek

Ja, trots att man går skilda vägar kan man fortfarande vara goda vänner. Nu har dessutom Emelie Uggla hittat kärleken på nytt i den kända komikern Nisse Hallberg, 37.

Annons

Paret ser verkligen ut att trivas i varandras sällskap! Nyligen besökte de London och av allt att döma var Emelie Uggla väldigt road under resan med den nya kärleken.

”Aldrig haft så kul”

I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av resan. På bilderna ser man tydligt att det brittiska besöket bjöd på en rejäl skrattfest.

”Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skriver hon till en karusell bilder från resan.

Emelie verkar vara väldigt kär och lättad att relationen nu äntligen blivit offentlig!

”Nu vet alla. Så himla skrytigt av mej. Men jag dom här till jobeeet av Nisse Hallberg”, skriver hon på Instagram och visar upp en blombukett.

Foto: TT

Annons