Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ulf Kristersson nobbar kungen – väljer Melinda och E-Type

12 sep, 2023, 05:30 

Ulf Kristersson hoppar över kungens konsert för att närvara på Melinda Jacobs bröllop.

Annons

När statsminister Ulf Kristersson delade med sig av en bild på Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs hemma vid hans middagsbord började romansryktena ta fart rejält.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Strax därefter bekräftade E-type och Melinda att de var ett par. Sedan dess har paret knappt haft en lugn stund och de har hunnit flytta ihop, förlova sig och skaffat sitt första gemensamma barn.

Lördagen den 16 september gifter de sig i Vadstena Slott. Bröllopet kommer att bli av storleken större och närmare 300 gäster har bjudits in för att ta del av det fina ögonblicket.

Annons
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs gifter sig på Vadstena slott den 16 september.

Ulf Kristersson nobbar delar av firandet

Samtidigt delar E-Types och Melindas bröllop datum med en annan stor händelse. Samma dag pågår nämligen kungens firande av 50 år på tronen, vilket även det rymmer en gedigen gästlista.

Bland besökarna ryms kungligheter, presidenter och statsminister Ulf Kristersson. Tillsammans med hustrun Birgitta Ed kommer han att vara en del av det kungliga firande som sträcker sig över hela helgen.

Däremot kommer han inte vara med under hela firandet. Ulf Kristersson är även bjuden till Melindas och E-Types bröllop – ett bröllop som han enligt Melinda kommer vara på.

Annons

– Det kommer han vara, säger hon till Svensk Damtidning.

Ulf Kristersson
Statsminister Ulf Kristersson får en hektisk helg när han närvarar på både kungens firande och Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikssons bröllop.

Melinda Jacobs inför bröllopet med E-Type

Det betyder att Ulf Kristersson inte kommer att delta på kungens konsert .

Paret ser fram emot att ta nästa steg i relationen. Tiden inför bröllopet har dock varit hektiskt och för bara två veckor sedan flyttade Melina och E-Type in i ett nytt hus.

– Jag tror det kvittar hur mycket man har planerat, det blir hektiskt oavsett, säger Melinda vidare.

Foto: TT

Annons