Ulf Lundell i storbråk med dottern Sanna – påhoppet på Mikael Persbrandt

21 maj, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Ulf Lundell har brutit kontakten med dottern Sanna Lundell, men även hennes partner Mikael Persbrandt får en känga.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!
Svenska kändisar – då och nu!

Det var i fjol som det stod klart att Ulf Lundell, 72, hittat kärleken på nytt, och att det var PR-konsulten Ninna Prage, 38, som fångat hans hjärta.

Det här blev början på det infekterade bråket mellan pappa Ulf och dotter Sanna Lundell, som nu har resulterat i att de sagt upp kontakten.

Ja, deras val av partner har visat sig vara bärande för den stora sprickan i deras relation – enligt Ulf är nämligen inte heller Mikael Persbrandt den ultimata mannen för Sanna.

Ulf Lundells ord om Mikael Persbrandt

När Ulf gick ut med kärleksbeskedet var Sanna kritisk, vilket hon klargjorde i podcasten "Inte din morsa".

Recept.se Nyhetsbrev

– Det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv i vanlig ordning. Det är ingen nyhet i vårat liv, det är någonting som har kommit åter hela tiden, sa hon då.

Annons

Sannas uttalande togs inte emot väl av Ulf.

– Jag fick ett mejl där han ondgjorde sig över att jag uttalade mig om hans relation. Han vill inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka någonting om hans relationer, och framför allt inte offentligt. Han menade att det jag gjorde i vår podd var ”kärringskvalleri”, fortsätter Sanna i podden.

Ulf ska då även ha hoppat på Sannas partner Mikael Persbrandt.

– Han bad mig att ta mig en titt i spegeln på vem jag själv är ihop med, nämligen en snubbe som gör reklam, och det är ju i hans värld det fulaste man kan göra.

Mikael och Sanna har i dag två barn ihop.

Sanna har varit i ett förhållande med skådespelaren i över 15 år, men det har inte alltid varit lätt. Mikael har kämpat med missbruk och Sanna har varit medberoende, vilket hon även var när hennes pappa led av missbruk.

Annons

– Min barndom var en bergochdalbana. Jag visste aldrig riktigt vad som väntade mig när jag kom hem från skolan, har hon tidigare berättat för Expressen.

Ulf Lundell säger upp kontakten med dotter Sanna Lundell

Nu har både Ulf och Mikael tagit sig ur sina missbruk. Men dessvärre är Sannas nära relation med sin pappa i nuläget ett minne blott.

I Ulfs nya bok ”Vardagar 7” svarar han på kritiken från sin dotter.

"Jag håller mig med vissa principer. Till exempel skulle jag aldrig skriva någonting om vilka mina barn har relationer, förhållanden till och med”, skriver han och fortsätter:

”Hon tar mina svarsmejl på hennes ’blandade känslor’ och kör ut dem i media. Ja, jag har sagt upp kontakten. Det finns faktiskt inget annat att göra”.

Foto: TT

Annons