Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ulf Lundell till attack mot Mikael Persbrandt: "Ta en titt i spegeln"

19 aug, 2021, 08:26 
Ulf Lundell och Mikael Persbrandt

Ulf Lundell har attackerat dottern Sanna Lundells make Mikael Persbrandt i ett mejl.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Ulf Lundell, 71, har en minst sagt turbulent relation till sina barn. Detta är något han skrivit öppet om, i den självbiografiska bokserien Vardagar.

Och hans nya kärleksförhållande med PR-konsulten Ninna Prage, 38, verkar ha rivit upp nya sår.

Ulf Lundell arg på Sanna Lundell – går till attack mot Mikael Persbrandt

Dottern Sanna Lundell pratade öppet om pappans nya kärlek i sin podcast Inte din morsa.

– Det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv i vanlig ordning. Det är ingen nyhet i vårat liv, det är någonting som har kommit åter hela tiden, sa hon.

Uttalandet i podden plockades upp av en uppsjö tidningar och spreds till det svenska folket. Så även till Ulf, som inte var nöjd med sin dotters frispråkighet.

– Jag fick ett mejl där han ondgjorde sig över att jag uttalade mig om hans relation. Han vill inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka någonting om hans relationer, och framför allt inte offentligt. Han menade att det jag gjorde i vår podd var ”kärringskvalleri”, säger Sanna i senaste avsnittet av Inte din morsa.

Annons

"Ta en titt i spegeln"

Ulf kunde inte heller hålla sig från att ge tillbaka med vad han betraktar som samma mynt. Han kom med en pik riktad till Sannas make Mikael Persbrandt.

– Han bad mig att ta mig en titt i spegeln på vem jag själv är ihop med, nämligen en snubbe som gör reklam, och det är ju i hans värld det fulaste man kan göra, säger Sanna Lundell.

Mikael gör reklam för spelbolaget Bet365, filmer som ofta spelas i samband med fotbollssändningar i Viasats kanaler.

Sanna och Mikael bor ihop på gården Stora Lundby i Sorunda, tillsammans med barnen Olga (som Sanna fick med exmannen Wille Crafoord), Igor, Lo och Fox.

Mikael Persbrandt har som bekant kämpat med både missbruksproblem och bipolaritet. Sedan dess har han fått behandling och hittat ett helt annat lugn i livet.

– Min relation till Micke är numera mycket bra. Vi har haft en berg- och dalbaneresa under våra 14 år tillsammans, har Sanna sagt i en intervju med magasinet Sköna Hem.

Annons