Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uma Thurman gifter sig i prinsessan Dianas hem

07 sep, 2009, 10:26 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Uma-Thurman

Nästa sommar står Uma Thurman brud med finansmannen Arpad Busson vid sin sida.
Nästa sommar står Uma Thurman brud med finansmannen Arpad Busson vid sin sida.

Ett bröllop som en prinsessa är vad Hollywoodstjärnan Uma Thurman ska ha, som nästa sommar gifter sig i samma slott som prinsessan Diana bodde i.

Den amerikanska skådespelerskan Uma Thurman är i full fart med att planera sitt bröllop med multimiljonären Arpad Busson. Och Hollywoodstjärnan sparar inte på krutet, hon vill ha ett riktigt prinsessbröllop och har därmed hyrt Kensington Palace. Samma residens som prinsessan Diana bodde i efter sin skilsmässa med prins Charles och fram till sin tragiska död 1997.

Annons

– De vill ha en fest helt privat och har därmed hyrt hela slottet, säger en källa till Daily Mail.

Kändisar som kommer närvara är bland andra Elton John, Sting, Claudia Schiffer och Liz Hurley.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Otrohetsrykten

Uma har varit gift två gånger förut. Först med den brittiske skådespelaren Gary Oldman 1990–1992 och 1998 gifte hon sig med Hollywoodhunken Ethan Hawke. Tillsammans med Ethan har hon barnen Maya Ray och Roan. Men efter rykten om att han skulle ha varit otrogen mot henne tog hon 2004 ut skilsmässa.

Men nu ler lyckan mot Uma Thurman igen, som förutom sin åtta karats diamantring även gifter sig i ett riktigt kungligt slott.

Bröllopet blir någon gång i juni månad nästa år.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures


Annons