Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Unik inblick i Charlotte Perrellis och Anders nya lyxvilla – med svindlade prislapp

24 sep, 2023, 05:00 
Louise Wibergh Lenti
Charlotte Perrelli

Nu står den nya skräddarsydda lyxvillan klar i Spanien.

Annons

Charlotte Perrelli har sedan länge stormtrivts i sitt älskade Spanien. Nu så till den grad att familjen flyttat dit permanent och byggt sin drömvilla.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Så mycket kostade det förra huset

För fyra år sedan flyttade Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen in i sitt drömhus i det exklusiva området El Madroñal norr om Marbella. Den modernt designade villan har en boyta på dryga 800 kvadratmeter med fem sovrum och sju badrum. Den vackra tomten sprider sig över hela 4 300 kvadratmeter och med utsikt över havet finns dessutom en 50 kvadrat stor pool.

Annons

– Det tog oss över två år och vi har säkert kollat på mellan femton och tjugo hus innan vi hittade rätt. Men när vi kom hit så kände både Anders och jag att det här är precis vad vi letat efter, sa Perrelli till Aftonbladet.


Via mäklarens instagramkonto får vi se exklusiva bilder inifrån villan.

Enligt Aftonbladet köptes villan av familjen för 50 miljoner kronor.

Lyxvillan med stort L

Charlotte och Anders har en stor fin familj tillsammans. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio sedan tidigare, Anders har dottern Izabella sedan tidigare och tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin.

Annons

I takt med att barnen blir äldre kände Charlotte och Anders att huset började bli för trångt. Trots sina drygt 800 kvadratmeter var det dags att sälja lyxvillan 2022. Utgångspriset var då 72 miljoner kronor – alltså 22 miljoner mer än vad de köpte den för. Där gjorde familjen sig en riktigt fin vinst!

Så började resan för att hitta sitt nya drömhem. Den här gången bestämde sig familjen för att skräddarsy huset själva så att alla får sitt på det sätt de vill ha det. Med prislappen på den gamla lyxvillan kan vi bara tänka oss vad det här kostar.

Annons

Charlotte är som alltid bjussig i sina sociala medier och visade här hur det såg ut innan inflytten.

Perrelli marbella
Bygge på gång och en härlig selfie framför den otroliga utsikten.

Bilderna inifrån lyxvillan

I slutet av sommaren stod så den nya lyxvillan klar!

”Det känns overkligt men såå bra. Det har varit upp mot 100 man om dagen som jobbat och Antima som byggt åt oss har uppfyllt våra drömmar till punkt o pricka. Trodde inte det var möjligt men jo, verkligen. Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten ….. och det känns vill jag lova.” skriver Perrelli på sin blogg.

Annons

De som följer Charlotte Perrelli på instagram har sedan dess fått ta del av flera makalösa solnedgångar från den stora terrassen med utsikt över Gibraltar och Afrikas kust.

Nu är det alltså äntligen dags för Charlotte och familjen att skapa minnen i en helt ny lyxvilla – vilken lycka!

Foto: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons