Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Unika detaljer om Zlatans liv med Helena Seger: ”Aldrig avslöjat det innan”

04 jul, 2021, 12:00 
AvIndra Nordemar

Zlatan Ibrahimovic släpper ny bok – och i den utlovas detaljer om hans liv och fotbollskarriär som aldrig tidigare avslöjats.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

I höst är Zlatan Ibrahimovic aktuell med både ny bok och film. Det var för tio år sedan som han släppte sin första bok ”Jag är Zlatan”, som han skrev tillsammans med den erkända författaren David Lagercrantz.

Historien om hans liv blev en storsäljare och har dessutom blivit film som väntas visas på den vita duken i september 2021.

Men nu väljer alltså fotbollsstjärnan även att göra en uppföljare på boken – och den ska innehålla nya detaljer som tidigare inte varit kända för allmänheten.

– Jag har redan berättat om mitt förflutna, och hur jag spelar det vet ni. I den här boken avslöjar jag allt annat, vad jag lärt mig av livet, säger Zlatan till Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen.

Nya detaljer om Zlatans privata liv med Helena Seger

Det har gått hela 19 år sedan Zlatan träffade sin elva år äldre partner Helena Seger. Paret har sönerna Maximilian och Vincent ihop och familjen har följt Zlatan världen över för hans fotbollskarriär.

Annons

Men det finns mycket vi inte vet om deras privatliv ihop.

–Det finns ögonblick i livet och idrotten jag aldrig avslöjat förut. Vid 40 års ålder vill jag visa det djupaste av mig själv för världen; mina värderingar, mina strikta livsregler, vad som gjorde mig till världens starkaste spelare, säger Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic avslöjanden om fotbollskarriären

Boken kommer även innehålla flera nya avslöjanden om hur Zlatan tagit sig dit han är i dag. Och det verkar vara både framsteg och bakslag i karriären som bidragit till det.

– Men jag ska också berätta detaljer från min karriär som ännu inte är kända. Till exempel, ett avtal med en klubb som ställdes in samma dag som det skulle undertecknas. Om det inte hänt hade jag inte varit i Milan i dag, säger Zlatan.

Foto: TT

Annons