Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Uppgifter: Zlatan och Helena har problem – måste snart fatta ett beslut

24 okt, 2023, 12:30 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger måste fatta ett beslut om framtiden.

Annons

Tidigare i år stegade en känslosam Zlatan Ibrahimovic ut på San Siros fotbollsplan. Där möttes han av publikens vilda applåder och det eko av hurrarop som berättade att karriären var över.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

I publiken satt Helena Seger och torkade tårarna. Hon om någon visste vilket hårt arbete som låg bakom alla framgångar, hur jobbigt det var för honom att ta farväl av den sport han älskat så djupt.

Men vad ska hända nu? Ja, den frågan har många ställt sig efter att Zlatan lagt sina fotbollsskor på hyllan och det har även spekulerats i att han kommer få någon framtida roll i Milan.

Annons
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic måste fatta ett beslut om framtiden.

Zlatan har blivit erbjuden roll i Milan

Att ett intresse finns är tydligt. Zlatan och Milans ägare Gerry Cardinale har haft flera samtal om framtiden och Milans president Paolo Scaroni säger nu att det är upp till Ibrahimovic att bestämma sig.

– Vår dörr står öppen, men det verkar som att han själv måste reflektera noga över vad han vill. Efter en lång karriär är det viktigt att han tar ett rationellt beslut, både professionellt och geografiskt, säger Paolo Scaroni till Aftonbladet.

Annons

Zlatans och Helenas problem: ”Var ska han bo?”

Det har bara gått några månader sedan Zlatan gick i pension. Han saknar inte direkt erbjudanden, men samtidigt är det viktigt att konversera med familjen om nästa steg i livet.

Paolo Scaroni är medveten om att Zlatan och Helena har en del problem att ta ställning kring innan de fattar ett beslut.

– Var ska han bo? Var vill han vara med sin familj? Det är många val som han måste ta. När han har tagit dem, och om det finns plats för Milan i hans liv, så är vi gladeligen öppna för att prata med honom om det.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic.

Foto: TT

Annons