Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upprepade bråk mellan Renée Nyberg och David Hellenius: "Skällde ut honom – dundrade"

05 mar, 2024, 15:00 
David Hellenius och Renée Nyberg
Renée Nyberg och David Hellenius har haft intensiva bråk, kan vi rapportera.
Annons

Renée Nyberg och David Hellenius var båda etablerade tv-stjärnor när de träffade varandra. Renée var gift med barn, men känslorna för David gick inte att förneka. 2006 kom sonen Leo, tre år senare gifte de sig.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Bråken mellan Renée Nyberg och David Hellenius

Men passionen kommer med en slagsida. Både Renée och David är viljestarka individer – och ingen av dem är främmande för att ta konflikten när de känner att det behövs.

David Hellenius och Renée Nyberg
Ni är så fina, David och Renée!Karin Törnblom/TT

– Det kan dundra på ordentligt hemma hos oss. Om man aldrig är oense vore konstigt. Men vi är ganska bra på att hitta en lösning i stället för att älta. Jag brukar säga att det är skönt att bråka bra, och det försöker vi göra. När känslorna tar över och inget är genomtänkt eller logiskt, då är det bra om man äter eller sover en stund, säger Renée själv i en intervju med Expressen.

Annons

Och det dröjde inte länge innan Renée tappade humöret i Davids sällskap. Tre månader efter deras första möte återanvände David sin raggningsreplik från första kvällen – den där han frågade Renée om hon hade en garageuppfart och köksö hemma.

- När han frågade det andra gången, tre månader senare, skällde jag ut honom: "Din tönt, det där har du redan frågat, vad larvig du är". Han var en rolig kille och jobbade med skojiga program på ZTV så jag trodde han drev med mig. Men det var på allvar, säger Renée.

Renées ord om David: "Finns ingen mer..."

David är känd som en skoj, lattjo typ. Samtidigt har han en ordentlig sida.

– Samtidigt finns det ingen larvigare, roligare och med mer självdistans än min man. Å ena sidan är han väldigt ordning och reda, har stenkoll på allt från gräsmatta till oljepannor och räkningar, och sen larvar han sig så mycket, säger Renée.

Annons