Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Upptäckten efter Melinda Jacobs nya bild på bebisen Isadora – reagerar starkt

22 jun, 2023, 18:30 

Melinda Jacobs nya bild på dottern Isadora får alla att reagera.

Annons

Melinda Jacobs lever ett hektiskt familjeliv. I januari förgylldes dessutom tillvaron med dottern Isadora och överallt strömmade de varma gratulationerna in i ett rasande tempo.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Sedan dess har det hänt mycket i Melindas och fästmannen Martin ”E-Type” Erikssons familjeliv. Dottern har hunnit döpas, gå på röda mattan och till hösten kommer hon få bevittna när hennes föräldrar gifter sig.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, har Melinda Jacobs sagt om dottern Isadora.

Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs blev föräldrar till dottern Isadora i januari.

E-Types vändning

E-Type har flera gånger berättat om sin barnlängtan. I sitt sommarprat pratade han om saknaden efter att bli pappa, hur han ”sörjer de barn han aldrig har fått”.

Annons

– Svaret på frågan ’Vad gör du om tio år?’ har alltid varit ’då sitter jag med en drös ungar, bygger kojor och lär dem spela synt och trummor’. Men hittills har ingen kväll i mitt liv besått i att bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor.

Men detta var innan Melindas gravidbesked, så man kan ju räkna med att det var en sprudlande E-Type som mottog beskedet att han inom kort äntligen skulle bli pappa för första gången.

Upptäckten efter Melinda Jacobs bild

När dottern Isadora kom till världen i januari var det stolt och tagen E-Type som såg ner på sitt barn. Det tog bara några timmar innan han insåg att de dessutom var väldigt lika varann.

– I början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma… Och så började jag känna igen mig själv och så såg jag Melinda, sa han.

Och att Isadora är väldigt lik E-Type är han inte ensam om att tycka. När Melinda Jacobs och dottern nyligen dök upp på galan ”Årets Feminista” var det många som reagerade över likheten.

”Alltid lika fina och så lik Martin hon är”, skriver en person i Melindas kommentarsfält på Instagram.

”Såå lik sin pappa”, skriver en annan.

”Vilket charmtroll, så söt och så lik sin pappa”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons