Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Makens ilska mot Soraya Lavasani – efter upptäckten i parets gemensamma hem

20 feb, 2024, 20:30 
Soraya Lavasani
Soraya Lavasanis beteende i hemmet har gjort maken Ralph Olsson rasande.
Annons

Nyhetsmorgon vore inte detsamma utan Soraya Lavasani och hennes trygga programledarskap. Hennes varma framtoning har tveklöst gjort henne till en tittarfavorit.

Men under ett inslag avslöjade Soraya att hon har en vana som inte är så populär på hemmafronten.

Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Makens ilska mot Soraya Lavasani

Soraya är gift med maken Ralph Olsson sedan åtta år tillbaka. De bor tillsammans i Österåker utanför Stockholm med Bianca och Winston.

Det var under ett inslag om "Slarvighetens dag", en dag då man uppmanas lägga städningen åt sidan, som Soraya gav en spännande inblick i sitt hemmaliv.

Soraya Lavasani
Ni är så himla fina ihop!

– Min man blir galen på mig för jag städar undan hans läsglasögon hela tiden och lägger dem på platser som jag tycker är lämpliga och han blir tokig och letar och letar, säger Soraya.

Annons

Anders Pihlblad klev in och ville försvara Ralph.

– Det där kan jag relatera till. Det finns någon där hemma som hela tiden städar undan saker som ligger på jättebra ställen, säger han.

– De ligger på fel plats, det är det! svarar Soraya och skrattar.

Detta är Soraya Lavasanis make Ralph Olsson

Soraya har berättat för Svensk Dam om hur hennes kärlek till Ralph växte fram. De hade gemensamma vänner, och Ralph visade tydligt sitt intresse. Soraya var tveksam till att dejta en fjorton år äldre man som dessutom var frånskild och redan hade barn. Men Ralph vann i längden.

Soraya Lavasani om framtiden för NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasani om framtiden för Nyhetsmorgon

– Ralph kom in med ljus och kärlek i mitt liv på väldigt många sätt. Jag hade självklart upplevt kärlek i min familj, men han öppnade upp en del av mitt hjärta som jag inte hade öppnat upp för annan någon tidigare, av rädsla för att bli övergiven. Ralph gjorde så att jag vågade och det är jag så himla tacksam över. Han har visat mig vad äkta kärlek är, säger Soraya till Svensk Dam.

Annons