Utröstade Let's Dance-stjärnan får komma tillbaka – efter besvikelsen

13 apr, 2023, 18:30 

Let's Dance-stjärnan är tillbaka i dansstudion.

Annons

Den nya säsongen av Let's Dance rullar på för fullt, och nu börjar kändisarna verkligen visa vad de går för på dansgolvet – de ryker en efter en.

Förra veckan var det Kodjo Akolor som fick lämna programmet efter en tuff duell, men redan i nästa sändning dyker hans danspartner och proffsdansaren Jasmine Takács upp i Let's Dance.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Jasmine Takács ord om nya danspartnern – efter Aron

Jasmine är en av programmets mest profilerade proffsdansare. Hon gjorde succé i fjolårets säsong med äventyraren Aron Anderson, och paret tog sig hela vägen till kvartsfinal.

I år tävlade hon med Kodjo Akolor, och vistelsen i programmet blev betydligt kortare. De blev det tredje paret att lämna, efter Nilla Fischer och Johan Jureskog. Kodjo själv sa efter tävligen att det känns "surt", och Jasmine hyllade honom till skyarna trots floppen:

Annons

– Jag har aldrig dansat med någon som är så dedikerad och arbetar så hårt.

Ja, det räckte inte hela vägen. Trots det hyllades faktiskt Kodjo av juryn, inte minst av den stenhårda Tony Irving. Men det var tittarnas stöd inte riktigt höll.

Kodjo Akolor och Jasmine Takács i Let's Dance
Slutdansat för denna duo.

Utröstade deltagaren tillbaka i Let's Dance

Jasmine Takács har ett fullspäckat schema, och jobbar heltid som dansare även utanför Let's Dance. Men det är givetvis en stor besvikelse att behöva lämna programmet så tidigt.

"Helgen började med en rykande cha cha och det blev tyvärr vår sista dans i Let's Dance. Så stolt över oss! Tomheten är enorm och jag vaknade i vanlig ordning upp med feber" Skriver hon bland annat på Instagram och fortsätter:

Annons

"Det har tagit mig lite tid att reflektera över allt och vår resa på Let’s Dance. Har läst alla era fina kommentar, fällt några tårar, men samtidigt har jag ett stort leende i själen."

Men Jasmine fick inte lång tid att vila upp sig. Redan på lördag är hon tillbaka i Let's Dance igen, berättar hon på Instagram. Hon kommer nämligen vara med i öppningsnumret! Det är inte heller en allt för vild gissning att säga att vi kommer få se henne mer under säsongens gång, även om hon är utröstad.

Annons

Foto: TT/Instagram

Annons