Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Utskällningen efter Tone Sekelius sorti ur Let's Dance – som tittarna missade

02 maj, 2023, 16:00 
Let's Dance
Efter Tone Sekelius sorti ur Let's Dance fällde Tony Irving hårda ord.
Annons

Tone Sekelius tog sig långt i årets upplaga av Let's Dance – men i lördags tog succésagan slut. Hon och danspartnern Hugo Gustavsson blev utröstade, trots att Tone själv kände att hon stod för en av sina starkaste insatser i programmet.

Men Let's Dance är ett tufft klimat. Det visar inte minst jurygurun Tony Irving. Om man bara följer programmet har man som tittare missat Tonys senaste utspel, där han riktar väldigt hårda ord till de resterande deltagarna. Man skulle kunna kalla det för en utskällning.

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Tone Sekelius fick lämna Let's Dance – Tony Irvings hårda ord

Tone Sekelius i Let's Dance
Tone Sekelius fick lämna Let's Dance!

Utspelet i fråga har skett i krönikeform.

– Det är inte mitt ansvar att tycka om dig. Och du har ingen rätt till mina poäng. Om du inte känner min spark i arslet och vågar bli unik och annorlunda mot dina konkurrenter så förtjänar du att åka ut. Jag orkar inte längre se mellan fingrarna för småmisstag. No more Mr Nice Guy, säger Tony.

Annons

Tony varnar stjärnorna som är kvar att han och juryn inte kommer att tolerera någon liknöjdhet.

– Vi har nått den punkt där jag kan säga ärligt: Alla är bra. Alla är duktiga. Alla har känsla. Alla har utvecklats. Allt är lagom lugnt och städat. Och jag är uttråkad som fan. Nu vill jag ge alla en rejäl förbaskad spark i arslet, skriver Tony.

– Jag saknar spänningen ni hade i början när allt var nytt, fräscht och vågat. Jag vet att ni alla har de ingredienser som krävs att dansa en koreografi. Att kunna göra en koreografi gör dig inte till en dansare. Alla kan lära sig dansa men få kan vara dansare. Nu är det dags att anta utmaningen och våga bli en dansare som kombinerar hjärnan, kroppen och själen.

"Man var i botten"

Tone hade självfallet velat fortsätta sin resa i programmet. Hon var rejält besviken efter sortin.

– Det hade varit en grej om man hade känt att det inte var vår starkaste dans och man förstod varför man var i botten, men så kändes det inte. Det kändes som en av våra absolut starkaste danser, och det bevisar bara att nivån den här säsongen är otroligt hög, säger Tone Sekelius till Aftonbladet efter sändning.

Annons