Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vad har Clotilde Courau ihop med Lenny Kravitz?

14 dec, 2010, 09:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Lenny Kravitz och Clotilde Courau på samma lyxiga fest.

Diamanter, safirer – och rubiner – en masse! Toppkvalité, anor och kunglig favorit. När Bvlgari häromdagen öppnade sin magnifika utställning i Grand Palais för att fira sitt 125- årsjubileum. Ja, då klingade det i bästa kristallglasen och bubblet hette duga. Och smak för det överdådiga och extravaganta. Ja, det är vad den så udda trion; Liliane Bettencourt, Clotilde Courau och Lenny Kravitz har gemensamt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Liliane Bettencourt, 88 år, är ju som bekant den som verkligen kan shoppa loss i de här sammanhangen. Liliane är världens sjuttonde och idag ägare till 27 procent av skönhetsfirman L’Oreal som 1937 startades av hennes far. 20 miljarder har fru Bettencourt att shoppa loss för – räknat i amerikanska dollar!

Annons

Äntligen sams med dottern

Liliane såg ut att vara på riktigt gott humör – och kanske berodde det delvis på att hon nu äntligen är sams med sin dotter och de rättsliga processerna mot dottern som donerat massvis med pengar till en kändisfotograf, är nedlagda.

Clotilde är ju “nästan-prinsessa” och gift med prinsen av Venedig, men står också på egna ben som duktig skådespelerska. Lenny Kravitz, 46 år, är allkonstnär inom musik, men har också kryddat sin kändisstatus med att dejta Hollywoodstjärnor som Madonna, Nicole Kidman, Kylie Minogue och Vanessa Paradis.

Elizabeth Taylor har eget rum

Alla tre var de ute efter att spana in dyrgripar – och de hade gott och flott sällskap. Se bildspelet!

Utställningen har tidigare visats i bland annat Rom och i Paris pågår den till och med den 12 januari.

Bland annat visas ett diamanthalsband värt över 200 miljoner kronor och ett helt rum är reserverat för Elizabeth Taylors privata juvelsamling. Däribland den berömda smaragdbroschen på 18 carat som hon fick i förlovnings-present av Richard Burton 1962.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 482; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons